• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

14.09.2022

09:22

ČOLA POSLAO ĐOKOVIĆIMA SPISAK ZAHTEVA, ONI MU OTKAZALI NASTUP! Pevač trebalo da otpeva nekoliko pesama na venčanju Saške i Đorđa

Insider, Zoran Sinko/Public

Estrada

ČOLA POSLAO ĐOKOVIĆIMA SPISAK ZAHTEVA, ONI MU OTKAZALI NASTUP! Pevač trebalo da otpeva nekoliko pesama na venčanju Saške i Đorđa

Podeli vest

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe, oženio je sportsku novinarku Sašku Veselinov najpre u Beogradu na crkvenom venčanju, a potom su građanski brak sklopili u Crnoj Gori na jednoj plaži. Među pevačima koji su zabavljali goste trebalo je da bude i legendarni pevač Zdravko Čolić, ali su mladenci odustali od njega zbog predugačkog spisaka zahteva

Na intimnom venčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja.

Foto: Informer

Mladenci se najpre venčali u crkvi Sv. Marka u Beogradu

Pre nego što su otputovali u Crnu Goru u kojoj je organizovana glavna proslava koja je trajala čak dva dana, mladenci su s najvažnijim ljudima iz svog života otišli na kratak ručak u restoran porodice Đoković na Novom Beogradu.

Foto: Informer

A potom su se uputili na ručak, pa u Crnu Goru

Da ništa nisu prepuštali slučaju kada je u pitanju organizacija, svedoči i izvor blizak Saški i Đorđu koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Instagram/printscreen

Građansko venčanje obavljeno u Crnoj Gori

- Proslava koja je organizovana u Crnoj Gori sačinjena je od dva dana totalno različitog provoda - počinje izvor:

Foto: Printscreen You Tube Zdravko Čolić

Čola izvisio...

- Kako je muzika jedan od glavnih elemenata dobre svadbe, posebno su se potrudili oko izvođača. Dok su prvog dana na hotelskoj zabavi pevali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković, na partiju koji je juče bio organizovan na plaži nastupali su Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića. Trebalo je da nastupi i Čola u jednom kratkom i specijalnom bloku, ali mu se na kraju porodica Đoković zahvalila i angažovala druge zvezde. Problem nije bio novac, već zahtevi koje je Zdravko imao da bi nastupio na svadbi. Želeo je poseban izgled bine, zahtevao je da mu gotovo niko od gostiju ne prilazi, ne naručuje pesme i ne fotografiše se s njim, a posebne želje je imao i oko smeštaja kako za sebe, tako i za članove svog benda. Kako je spisak želja bio predug, porodica je odlučila da ipak ne angažuje Čolu jer je fokus tog dana bio na Saški i Đorđu, a ipak ne na pevačima koji zabavljaju goste - objašnjava izvor.

Mladencima se sa gostima desio i mali peh koji naravno nije ugrozio svadbeno veselje.

- Saška i Đorđe su na pozivnicama ispisali i dres kod, ali ga je ispoštovao jako mali broj ljudi. Ideja je bila da svi budu obučeni u nijansama boje kože ili u nijansama orašastih plodova. To se posebno odnosilo na muške košulje, ali se jači deo zvanica uglavnom pojavio u belim košuljama - otkrio je izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija