• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2022

22:51

MIRKO ŠIJAN SLAVI MOMAČKO VEČE! Sve pršti od luksuza! EVO KOJE JE IZNENAĐENJE DOBIO OD PRIJATELJA!

printscreen instagram

Estrada

MIRKO ŠIJAN SLAVI MOMAČKO VEČE! Sve pršti od luksuza! EVO KOJE JE IZNENAĐENJE DOBIO OD PRIJATELJA!

Podeli vest

Budući mladoženja Mirko Šijan sa prijateljima obeležava poslednje trenutke kao slobodan muškarac, pa je sa svojim prjateljima organizovao momačko veče

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan će se zavetovati na večnu ljubav svojoj izabranici Bojani Rodić u nedelju 18. septembra.

Foto: printscreen

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Buduća mlada je sa drugaricama već proslavlila devojačko veče u Crnoj Gori, a sada je došao i mladoženjin red da se zabavi i poslednje veče kao "slobodan" muškarac proslavi sa prijateljima.

Naime, Mirko je na Instagramu objavio stori na kojem se vidi da su ga drugovi sačekali sa dugačkom limuzinom ispred kuće u Surčinu, a zatim su krenuli da slave.

- Kad me braća iznenade - napisao je na fotografiji iz luksuzne imuzine.

Foto: printscreen

Šijan je uslikao sto na kom se nalazi skupoceni šampanjac i čaše.

Foto: printscreen

Podsetimo, prema pisanjima domaćih medija, svadbeno slavlje ovog para će se organizovati u jednom luks prestoničkom restoranu, sa 350 zvanica, gde će biti brojni VIP gosti. Buduća mlada je već spremila raskošnu venčanicu, a kroz nekoliko meseci u njihov dom stiže još jedna beba.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija