• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.09.2022

14:40

STIHOVI NAJVEĆEG HITA ANE BEKUTE KRIJU TAJNU! Pevačica otkrila značenje pesme koju svi slušamo godinama!

printscreen

Estrada

STIHOVI NAJVEĆEG HITA ANE BEKUTE KRIJU TAJNU! Pevačica otkrila značenje pesme koju svi slušamo godinama!

Podeli vest

Pevačica Ana Bekuta otkrila je tajnu koja se krije iza stihova čuvenog hita "Zlatiborske zore"

Tokom dugogodišnje karijeje, Ana Bekuta snimila je mnogo hitova, a pesma “Zlatiborske zore” vodi se kao njen zaštitni znak.

Foto: Printscreen You Tube

Ana Bekuta

Stihovi su nastali 1996. godine, a već na prvo slušanje ova pesma je postala veliki hit koji je i dan danas aktuelan. Osim što je postigla veliki uspeh, ova pesma krije i zanimljivu priču.

Ana je jednom prilikom otkrila kako je nastala njena čuvena pesma.

Foto: Darko Cvetanović

Ana Bekuta

- Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru. Tako su nastali ti stihovi: 'Opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al’ neću sitnice' - rekla je Bekuta za "Ekskluzivno".

Ana je uvek isticala da je upravo Marina u velikom meri zaslužna za njenu uspešnu karijeru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija