• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

18.09.2022

09:00

BIZNISMEN IZ ČIKAGA ODLEPIO ZA BEKVALČEVOM! Pevačica dobila bračnu ponudu tokom turneje u Americi!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

BIZNISMEN IZ ČIKAGA ODLEPIO ZA BEKVALČEVOM! Pevačica dobila bračnu ponudu tokom turneje u Americi!

Podeli vest

Nakon nastupa u Čikagu, jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport je zaprosio pevačicu Natašu Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno se vratila sa velike turneje u Americi, a koliko je i na drugom kontinentu popularna, svedoči činjenica da je pop zvezda navodno dobila bračnu ponudu.

Foto: Printscreen/Instagram

Nataša Bekvalac

- Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi, za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima - rekao je izvor za "Alo", koji je potom otkrio kako jači pol reaguje na malu plavu.

- Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio - šokirao je izvor, i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve:

Foto: Promo

Nataša Bekvalac na jednom od nastupa u Americi

- Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega - objasnio je sagovornik, pa ispričao kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

- Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio - dodaje izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija