• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.09.2022

12:38

SVI DETALJI SERIJALA "CECA ŠOU"! Otkrivamo ko će se pojaviti i kako će Ražnatovićeva izgledati u dokumentarcu!

Miloš Nadaždin

Estrada

SVI DETALJI SERIJALA "CECA ŠOU"! Otkrivamo ko će se pojaviti i kako će Ražnatovićeva izgledati u dokumentarcu!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović po prvi put će otvoriti vrata svoje vile u Ljutice Bogdana i pokazati kakvim životom živi u dokumentarnom serijalu "Ceca Šou" koji će premijeru imati na Blic tv

Život najpoznatije zvezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena deca, Anastasija i Veljko! Nakon 35 godina karijere po prvi put Ceca će otvoriti vrata velelepne vile u ulici Ljutice Bogdana 3. Od ove jeseni imaćete priliku da balkansku divu vidite kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala! U emisiji o kakvoj je Srbija možda samo maštala muzička zvezda javnosti predstaviti najzanimljivije momente, a uz sve to upoznaće nas sa svim članovima porodice.

Foto: Foto: Miloš Nadaždin

Ceca Ražnatović u svom dokumentarnom serijalu



Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnova na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović. te će to biti momenat kada će biti po prvi put otkriveni nepoznati detalji o kojima javnost nikada nije čula.
Igrano dokumentarna serija koja će nositi naziv “Ceca show” će upotpuniti zabavni deo programa na Blic TV-u, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpozantije porodice na Balkanu.

Foto: Foto: Miloš Nadaždin

Anastasija i Ceca u dokumentarnom serijalu "Ceca šou"



Tokom 40 epizoda prve sezone “Ceca show-a” kamere će zabeležiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodični razgovori Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momenti koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, samo su deo prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da video. Ovaj visokobudžetni projekta pre nekoliko meseci započeo je snimanje u nekoliko država Evrope. Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da video u oktobru, Već za nekoliko dana javnost će imati prilike da vidi prvi tizer za ovaj šou.

Foto: Foto: Miloš Nadaždin

Biće deo maminog dokumentarca... Anastasija



Igrano dokumentarni serija “Ceca show” možete pratiti na Blic TV, odnosno na MTS kanalu 115 gde će vas sačekati najkvalitetniji informativni i zabavni sadržaj u zemlji. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija