• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. T.

21.09.2022

22:18

SUZANA MANČIĆ KOMENTARISALA ĆERKIN RAZVOD: Tako to ide kod nas, brzo! (VIDEO)

Žarko Radovančev

Estrada

SUZANA MANČIĆ KOMENTARISALA ĆERKIN RAZVOD: Tako to ide kod nas, brzo! (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka Suzana Mančić bila je član žirija na Izboru za Alo! Miss leta 2022, a tom prilikom je komentarisala i razvod svoje ćerke Teodore koja se 2017. godine udala, a pre dve godine i razvela

Starija Suzanina ćerka Teodora Kunić udala se u Las Vegasu za 20 godina starijeg američkog biznismena 2017. godine, a onda se i razvela 2020. godine.

Foto: INSTAGRAM/suzanamancicofficial

Teodora i Suzana

Suzana je sada novinarima priznala da njene ćerke ne vole da ih ona spominje pred medijima i komnetariše njihov život, ali je ipak progovorila o Teodorinom razvodu:

- Udala se ona odavno.I razvela se! To kod nas ide brzo! Ali da ne pričamo o njoj, ona se ljuti kada pričamo o njoj - rekla je Suzana, a na pitanje da li se prezasitila javnog života rekla je:

- Nekada osetim zasićenje, ali onda mi mlađa ćerka kaže:"Mama, budi srećna što te zovu sve ove godine". Uživam u medijima, javnosti i svom poslu, koji nikako da se završi. Od te penzije po svemu sudeći ništa, ni ove godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija