• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.09.2022

11:05

ONI NE JEDU MESO - Vesna Zmijanac progovorila o Nikoliji i unuci, evo kako se snalazi kao baka

Insider / Novak Đurović, ATA Images

Estrada

ONI NE JEDU MESO - Vesna Zmijanac progovorila o Nikoliji i unuci, evo kako se snalazi kao baka

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac ne odustaje od nastupa i pravi je dokaz da su godine samo broj, ali se istovremeno trudi da uživa u vremenu provedenom sa porodicom

Pevačica Vesna Zmijanac pojavila se na otvaranju jednog restorana u Beogradu i progovorila o svom privatnom životu.

Vesna je prvo iznela detalje o nastupima.

Foto: Promo

Vesna Zmijanac, pevačica

- Ove jeseni radno. Sve je ispunjeno do juna. Na proleće ćemo raditi jedan koncert, u međuvremenu smo svuda. Ja držim četvoro, petoro na "stendbaju" za Novu godinu. Videću gde mi je udobno, prošle godine sam se smrzla, za svoje godine sam mnogo opuštena - rekla je Vesna.

Pevačica je otkrila i da vreme voli da provodi na Bukulji, a često joj u posetu dolaze unuci.

Šta je Vesna pričala pre 20 godina? Ja imam mnogo odžaka i šporet na drva, ja sam spremna, imam i šumu. Ima ko radi na Bukulji, ne mogu ja sve, ja kuvam. Spremam zimnicu, sve oko hrane. Deca su mi često tu, ja onda moram da kuvam, ništa drugo ne stižem. Oni ne jedu meso, ali jedu sve drugo, sve iz bašte. Ja sam jutros otišla na Kalenić, odnela ručak unucima. Šta da radim ceo dan? Ja se odmorim do 9,10 sati. Nikolija je još vrednija od mene, Reu učim da kuva. Mnogo volim moje unuke, ali galamim najviše - ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija