• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

24.09.2022

07:00

SAMO SAM UZ BOŽIJU POMOĆ PREŽIVELA! Tanja Savić progovorila o koroni koju je imala i optužbama da je širila virus na nastupima!

G.S.

Estrada

SAMO SAM UZ BOŽIJU POMOĆ PREŽIVELA! Tanja Savić progovorila o koroni koju je imala i optužbama da je širila virus na nastupima!

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić priznala je da je bila teško bolesna, ali da nije želela da otkaže nastupe kako ne bi "ispalila" menadžera i vlasnike klubova (?!?)
Ugrozila publiku


- Imala sam koronu i bilo mi je baš loše! Jedva sam izvukla živu glavu. Još imam posledice i nisam dobro. Kosa mi opada! Radila sam tako bolesna, baš je težak period iza mene - započinje priču Tanja.

Foto: Foto: Sandra Stojanov

Radila s koronom... Tanja Savić


Ona dodaje da je tokom nastupa jedva stajala na nogama jer je imala jake glavobolje i vrtoglavicu.
- Unapred mi je bila zakazana letnja turneja i nisam imala srca da je otkažem iako sam bila bolesna. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka, ali i za mog menadžera. Naravno, i za publiku, jer bi bili razočarani. Zato sam, i pored korone, pevala! Na bini mi se vrtelo u glavi, osećala sam malaksalost, jedva sam stajala na nogama. Imala sam i jake glavobolje. Samo sam uz Božju pomoć preživela!
Na pitanje kada je tačno shvatila da ima koronu, Tanja odgovara:
- Zbog nastupa sam stigla da se testiram tek pet dana posle prvih simptoma. Test je bio negativan jer je precizan prvih nekoliko dana bolesti, ali su mi lekari rekli da je najverovatnije reč o koroni i da treba da izvadim antitela. Odmah sam ih izvadila i rezultat je pokazao da sam zakačila virus. Imala sam čak 4.360 antitela, što je baš mnogo. Nastavila sam da radim, šta ću...

Foto: ATAIMAGES

Nije vodila računa... Tanja
Čeka na pravog


Pevačica tvrdi da se još nije oporavila, ali da joj je odmor u Egiptu sa sinovima Maksimom i Đorđem svakako pomogao.
- To mi je bilo najlepše letovanje u životu jer sam bila sa sinovima. Čim smo se vratili u Srbiju, ja sam počela da radim, oni su krenuli u školu... Veoma sam emotivna i svako razdvajanje od njih, pa makar i kad su u školi, teško mi pada - priča pevačica, koja otkriva šta joj nedostaje da bi bila potpuno srećna:
- Ljubav! Trenutno nemam vremena za vezu, ali volela bih da se zaljubim. Malo se i plašim toga jer se u ljubavi previše dajem, a to nije uvek pametno.

Nikada nisam štedela


Tanja kaže da nikad u životu nije pravila "štek", već da sve što zaradi odmah potroši:
- Ne štedim! Nikad nisam ostavljala novac sa strane i čuvala ga za crne dane. Sve što zaradim odmah potrošim.



BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRATI JE NA SVIM NASTUPIMA?! Nepoznati muškarac sinoć poslao Milici Todorović cveće u bekstejdž, a uz to i specijalni poklon!
Estrada

PRATI JE NA SVIM NASTUPIMA?! Nepoznati muškarac sinoć poslao Milici Todorović cveće u bekstejdž, a uz to i specijalni poklon!

Pevačicu Milicu Todorović neprestano svi zaskaču pitanjima kada će da se uda ili rodi bebu, a ona poslednjih godina odgovara jednim te istim pitanjem da nema dečka i da čeka pravog, kao i da bi i ona volela da se ostvari u ulozi majke. A izgleda da se sada nešto dešava kod nje na privatnom planu jer izvor sa njenog sinoćnjeg nastupa u Beogradu otkriva da je Milica dobila ogromnu korpu belih ruža

23.09.2022

21:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija