• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

23.09.2022

22:31

PEVAČI SE POTUKLI ZBOG BAKŠIŠA! Uličnin svirač tvrdi da ga je kolega napao nakon tezge: Udario me je dva puta u glavu!

Instagram/printscreen

Estrada

PEVAČI SE POTUKLI ZBOG BAKŠIŠA! Uličnin svirač tvrdi da ga je kolega napao nakon tezge: Udario me je dva puta u glavu!

Podeli vest

Dva pevača pod nadimkom Elmaestro i Samo Bob potukli su se pre nekoliko večeri na parkingu jednog hotela, a kako jedan od njih tvrdi dobio je ozbiljne udarce u glavu

Igor Kostić, ulični svirač iz Knez Mihailove,poznatiji kao Elmaestro optužio je pevača Bobana Radojevića, poznatijeg kao Samo Bob, da ga je brutalno prebio.

Foto: Instagram/printscreen

Nikola Kostić poznat i kao Elmaestro sa devojkom

Harmonikaš kojeg Beograđani znaju po sjajnoj svirci, pre svega pesama Majkla Džeksona, i koji nastupa po klubovima i veseljima, javio se našoj redakciji i detaljno ispričao kakvu neprijatnost je doživeo s kolegom koji hara raznim slavljima po Srbiji i Evropi, pre svega zbog pesama "Crni sin" i "Nemački policajci". Incident se dogodio, kako tvrdi, zbog toga što je tražio da mu muzičari vrate deo bakšiša, koji im je on najpre dao, ali se zabrojao.

- Prošle nedelje sam svirao u jednom hotelu gde je bio i on. Uzeo sam dobar bakšiš i želeo sam da počastim kolege. Bio sam u pripitom stanju, malo sam se zaneo, pa sam dao više para nego što sam planirao. Kad sam to shvatio, rekao sam klavijaturisti i zamolio da se dogovorimo kolegijalno da mi vrate nešto novca. Pristao je na to i rekao da se dogovorim s Bobom, ali je on odbio. Nazvao me je uličarom, klošarom. Kad sam krenuo kući, sreli smo se na parkingu. Udario me je dva puta u glavu i ja sam mu refleksno uzvratio. Pridružili su mu se ostali muzičari, njih trojica, koji su me udarali. Pao sam na asfalt. Šutirali su me - tvrdi on.

Muzičar kaže da je i dalje u šoku:

- Kad sam ustao, Bob mi je razbio flašu u glavu, uputio nekoliko udaraca i ja sam se opet našao na podu. Svi sem klavijaturiste su me šutirali po glavi i telu. Bob je uzeo ostatak flaše i hteo da me osakati, ali ga je klavijatura usporila, pa me je samo posekao na podlaktici. Uputio mi je još nekoliko udarca nogom dok sam bio na podu. Tada su on i njegove kolege seli u auto i pobegli. Tu mi je ispao i novčanik s dokumentima i nešto malo novca. Kad sam stigao kući, sve sam ispričao devojci.

Kostić kaže da je prebijanje prijavio policiji.

- Dan posle sam otišao u Urgentni na snimanje glave. Uradio sam sve preglede. Slučaj sam prijavio policiji. Bolujem kod kuće, pod traumom sam. Plašim se. Želim pravdu i da se spreči nasilje. Sinoć sam dobio pretnje od Bobana, ako budem nekome rekao za ovo što se dogodilo, biće ozbiljnijih problema, uključiće neke ljude da me biju ili možda ubiju. Ako mi se nešto desi, da se zna ko će da odgovara pred zakonom - poručuje Kostić.

 - Taj momak je bio u alkoholisanom stanju i na fajrontu je vređao mene i sve ostale kolege, između ostalih i pevačicu koja je sa nama pevala to veče. Mi smo ga smirivali i vratili novac. Tražio je čak i dnevnicu od nas iako on sa nama nije imao nikakve veze, niti je bio u našem sastavu za tu proslavu. Da bismo izbegli sukob i kako bismo ga smirili, dali smo mu novac i pozvali taksi, samo da ide i da se smiri. Kad sam pošao kući, sačekao me je na parkingu i otvorio moja vrata od auta. Napao me je i ja sam bio primoran da se odbranim. Na kraju je moj muzičar ostao s njim i smestio ga u taksi. Priča tog momka je smešna, jer ima puno svedoka da potvrde ove navode - rekao je Bob.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20