• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.09.2022

13:35

KOMŠIJE SU ZNALE DA ON IMA PIŠTOLJ, A NISU GA PRIJAVILI! Detektiv Branislav otkrio nepoznate detalje o Kseniji Pajčin i Filipu Kapisodi

Estrada

KOMŠIJE SU ZNALE DA ON IMA PIŠTOLJ, A NISU GA PRIJAVILI! Detektiv Branislav otkrio nepoznate detalje o Kseniji Pajčin i Filipu Kapisodi

Podeli vest

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada je prvo nju, a potom i sebe, ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda

Privatni detektiv Bratislav Zdravković progovorio je o stravičnom zločinu iz strasti i otkrio šokantne detalje koji lede krv u žilama.

Foto: Public

- Zna se da su te večeri dosta popili, ima izveštaj. Bilo je tu još svačega, ali to nije povod za zločin. Povod je bila ljubomora, koja je bila obostrana. Bili su veoma zaljubljeni jedni u drugo... Zaljubljena žena je zbog voljenog muškarca spremna da uradi sve. Ona je bila devojka koju su jurili mnogi, jaki, poslovni ljudi. NIje bila laka, nije mogao svako da je ima. Bila je na ceni - rekao je između ostalog Zdravković u ''Novom jutru'' kod Jovane Jeremić i dodao:

- Kapisoda je imao sklonosti ka malo starijim ženama. Sa jednom od Ksenijinih prijateljica je bio u malo jačem odnosu od prijateljstva. Ksenija je videla poruke koje je dobio od jedne osobe. On je tražio pištolj sa Cetinja... Radi se o pištolju zastava M88. On je prvo izvršio krivično delo ilegalnog posedovanja oružja. Ksenija je trebalo da ga prijavi. I komšije su znale da poseduje pištolj. Nijedan građanin ne može da nosi bez posebne dozvole, a on tek ne može kao inostrani. Svi ti koji su znali da on poseduje oružje su saučesnici u ovoj nesreći. Kapisoda šta god da je hteo da sakrije, nije bio u pravu.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija