• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.09.2022

08:49

RADILA JE ZA SMEŠNE PARE Suzana je bila najpoznatija "Loto" devojka, ali joj to nije donelo puno novca! Evo zašto!

Estrada

RADILA JE ZA SMEŠNE PARE Suzana je bila najpoznatija "Loto" devojka, ali joj to nije donelo puno novca! Evo zašto!

Podeli vest

Mnogi su mislili da se voditeljka Suzana Mančić obogatila kao voditeljka "Loto"-a, ali je zapravo zarađivala jako malo, jer su se voditelji na televiziji tada plaćali po minuti

BILA JE NAJPOZNATIJA 'LOTO' DEVOJKA I RADILA ZA SMEŠNE PARE: Suzana Mančić je preko noći postala senzacija, a evo koliko se ZADRŽALA na poslu!

Mnogi je i dan-danas pamte po tom poslu!

Pevačica i voditeljka Suzana Mančić jednom prilikom progovorila je o danima popularnosti i plati koju je primala kao "Loto" devojka.

Otkrila je i kako je počela njena karijera pevačice.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Suzana Mančić

- Bila sam na turneji sa Mikijem Jevremovićem, pevala sam mu prateće vokale. Tako je počela moja solistička karijera. A u svet televizije sam ušla i sama ne znam kako. Svaka televizija je tada imala omladinski program, pa i redakciju. Mene su poslali na Subotički festival, tu sam osvojila nagradu i tako je krenulo. Snimila sam "Ogledalce, ogledalce" - prisetila se Suzana.

Dotakla se i svoje karijere "Loto devojke", po čemu je mnogi i danas pamte.

Foto: Darko Cvetanović

Suzana Mančić

- Završila sam prvu godinu fakulteta lako, druga već teška, treća katastrofa! Nosila sam knjige u Australiju, u Ameriku, ali džaba, ne možeš i da učiš i da nešto vidiš, ali sam odlučila da završim fakultet. Zvali su me i sa tadašnje televizije "Beograd" da dođem, kažu: "Dođi, imamo nešto za tebe!" Na kraju odem, objašnjavali su oni meni šta je "Loto", nisam ni znala šta je... Oni su mi rekli da samo treba da se nasmešim i pokažem broj, ali ja sam mislila da sam tada već popularna, da sam zvezda i htela sam nešto da pričam, međutim, nisu mogli da me ozvuče jer je bubanj bio previše bučan. Ali su to već od naredne emisije sredili, a moja prva emisija je prošla nemo. Mislila sam da će to biti zezanje, ko će to da gleda, ali to je bila prava senzacija. Bila sam smešno plaćena, jer je televizija plaćala po minuti, ali su me stalno zvali kad god se nešto izvlačilo, bila sam popularna. To je trajalo četiri godine, ali nije mi žao što sam otišla - rekla je Suzana jednom prilikom u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija