• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.09.2022

12:45

KRSTINJA PREDSTAVILA NOVOG DEČKA! Otkrila čime se bavi njen izabranik!

Instagram/printscreen

Estrada

KRSTINJA PREDSTAVILA NOVOG DEČKA! Otkrila čime se bavi njen izabranik!

Podeli vest

Pevačica Krstinja Matanović nedavno se razvela, a sada je potvrdila da uživa u novoj veziu sa drugim emotivnim partnerom

Pevačica je objavila fotografije sa dečkom, a s obzirom na to da su često razdvojeni zbog prirode njenog posla, Krstinja je objavila i kako jedno drugom izjavljuju ljubav kada se dugo ne vide.

Foto: Instagram/printscreen

Krstinja sa novim dečkom

- Nedostaješ mi - napisala je u opisu fotke na kojoj se par drži za ruke, a potom sa pratiocima podelila iznenađenje koje je sačekalo. Torta sa emotivnim natpisom, vatromet i romantične lampice sačekale su Krstinju na lokaciji koju nije želela da otkriva.

Foto: Instagram/printscreen

- Za još dugo srećnih meseci i godina. Volim te - pisalo je na torti.

Inače, Kristinja je iznela detalje o svom dečku.

Foto: Instagram/printscreen

- To nije čovek iz javnog života. On je iz Podgorice, a godina ima dovoljno da me isprati i da se nosi sa mnom. Što se tiče toga čime se bavi, pa čime može da se bavi Krstinjin partner? To mora da bude pevanje ili hrana. U ovom slučaju je sladoled u pitanju. Priča relativno od skoro traje, a inače se već jako dugo znamo. Biće nekad zanimljivo da se ispriča, ali sada stvarno nije pravo vreme. Ljubavi stvarno ima i obostrana je što je najbitnije - rekla je Krstinja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija