• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

16:28

OVAKO DARA BUBAMARA IZGLEDA BEZ FOTOŠOPA! Isplivala pevačicina fotka u prirodnom izdanju! (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

OVAKO DARA BUBAMARA IZGLEDA BEZ FOTOŠOPA! Isplivala pevačicina fotka u prirodnom izdanju! (FOTO)

Podeli vest

Dara Bubamara često je na meti negativnih komentara i osuda da preteruje sa fotošopiranjem svojih fotografija, a sada je isplivala fotka koja dokazuje kako pevačica zaista izgleda

Na društvenoj mreži Instagram objavljene su fotografije na kojima Dara nema šminku, ali ni trunke fotošopa. Razlika je i te kako očigledna, te su mnogi prokomentarisali da pevačica preteruje u obrađivanju fotografija. Pogledajte, pa procenite sami.

Foto: printscreen

Dara Bubamara bez šminke i fotošopa

- Vidim, stalno pišu da sam fotošopirala ovo i ono, pa drug mi slučajno snimi gu*u na plaži i jedni pišu vau, drugi Fotošop, pa kako se video fotošopira? Budalaštine, nije važno da li je gu*a veća, gu*a manja, važno je da je dobra, a i gojim se gde treba - rekla je Dara nedavno.

Foto: Novak Đurović

Dara Bubamara

- Skoro su pisali da sam vadila salo odavde, stavila tamo... To je laž. Ljudi znaju gde sve pevam, kako mogu isti dan da se operišem i da pevam?! - dodala je Dara Bubamara nedavno za "Ekskluzivno".

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija