• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

29.09.2022

22:10

ZBOG BAKE PRASETA PRETUČENE: NASILJE NIKADA NIJE PRESTALO! Anđela i Nađa progovorile o teroru koje i dalje doživljavaju zbog Bogdana!

printscreen

Estrada

ZBOG BAKE PRASETA PRETUČENE: NASILJE NIKADA NIJE PRESTALO! Anđela i Nađa progovorile o teroru koje i dalje doživljavaju zbog Bogdana!

Podeli vest

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević iznele su potresne detalje o nasilju Bake Praseta koje su pretrpele, a koje je uzelo maha i preraslo u fizičko zlostavljanje

Anđela i Nađa Đorđević, kao i njihov otac Zoran bile su jedne od žrtvi nasilja Bake Praseta. Vređanje i omalovažavanje na internetu preraslo je i u fizičko nasilje.

 

 

Konstantom torturom influeccer im je, kako kažu, uništio živote, i to kada je njihova jutjub karijera krenula uzlaznom putanjom.

– Za samo šest meseci smo dobili 100.000 pratilaca, pre sedam godine. Bile smo na vrhu – nevela je Anđela, pa nastavila:

- Snimio je pesmu o nama, gde nas je najstrašnije izvređao i u kojoj pomonje sve naše nedostatke. To je nasilje nad nama, nasilje rađa nasilje. Neko će to da oponaša i da se tako ponaša prema svojoj drugarici.

 

 

Nađa kaže da je uvrede dobijala i na ulici i to od dečaka koji imaju 10 godina. Prema njenim rečima, pratili su ih na ulici i dolazi im ispred kuće, bacali kamenje, a tortura nikada nije prestala, već se samo smanjila.

– Mi smo dobijale razne pretnje, što preko poruka i komentara, što uživo… Mi smo se u jednom periodu plašile da izađemo napolje. Mi smo jedva čekale da se vratimo u Francusku kako bismo se sklonile od svega i odmorile od tih napada koje smo direktno uživo doživljavale. Mnogo puta nas je bio strah da idemo negde same. Plašila sam se da se vraćam sama kući, da prolazim kroz ulicu koja je mračna. Pored svih uvreda, pretnji i komentara više nisam znala šta da očekujem – rekla je Anđela.

Anđelin i Nađin otac Zoran je u okviru Dokumentarnog programa o borbi protiv internet nasilja za televiziju Pink ispričao da je psihičko i fizičko maltretiranje, prozivanje njegove dece, 2018. godine, pokrenuo upravo Bogdan Ilić.

– Ide jedna pesma, druga pesma, svo to ponoživanje. Ne znam kolika je moć nekog pojedinca ili grupe u to vreme bila, ali mi smo doživeli neku vrstu sabotaže i od samog jutjuba – kaže Zoran.

On kaže da su se njegove ćerke plašile da izađu na ulicu i da je morao da plaća obezbeđnje.

 

 

– Anđela je išla na stalne seanse kod psihologa. To se dešavalo i u Požarevcu i ovde u Parizu – dodao je Zoran, a onda ispričao stravičan detalj iz tog perioda:

- Sedim u dvorištu i čujem da neko viče. Pojavljuje mi se starija ćerka brutalno isprebijana, oguljena… Sa svih strana stižu optužbe, pretnje… Šta će vam prvo pasti na pamet, ko je poslao napadače?

Za nasilje Bake Praseta nije bio zainteresovan ni jutjub, ni policija. Zoran kaže da je slučaj prijavio policiji, ali da su ga tamo bledo gledali.

– Ne treba niko da čeka da se nešto desi. Policija nas nije zaštitila, nikada proces nije pokrenut. Dešavalo se da mi svašta ispišu na automobil. Nasilje se nije završilo do danas – ističe Zoran.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija