• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.09.2022

08:47

PRIJA ISPALILA MUŽA! Aleksandra odbila da igra u Filipovom filmu, a OVO je razlog!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

PRIJA ISPALILA MUŽA! Aleksandra odbila da igra u Filipovom filmu, a OVO je razlog!

Podeli vest

Filip Živojinović imao je ideju da njegova supruga Aleksandra Prijović zaigra u filmu "Iza kamere", koji se uveliko snima, ali je ona tu ideju odbila zbpg brojnih obaveza

Iako je Aleksandra već imala glumačkog iskustva, i to u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca", ona se neće naći u ovom projektu svog supruga. Glavni razlog za to su mnogobrojne obaveze koje ima oko svoje karijere.

Foto: Informer

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandri se svidela ta ideja i u potpunosti podržava Filipa koji se posvetio filmu, ali je njoj sada trenutno prioritet rad na novom albumu i priprema velikog koncerta u Beogradskoj areni sledeće godine. Pored toga, ona ima unapred zakazane nastupe širom regiona i u dijaspori, a projekat kakav je film traži velike pripreme, za koje ona sada nema vremena. Iako nevoljno, ona je morala da odbije Filipov predlog, što je on u potpunosti razumeo.

Inače, radnja ovog filma dešava se u planinskim predelima daleko od Beograda, pa je Filip u poslednje vreme najčešće van kuće i vreme provodi na setu. S filmskom ekipom je proslavio i svoj rođendan, a do kuće na Bežanijskoj kosi dođe samo nakratko, i to u retkim pauzama, kako bi video Aleksandru i sina, koji mu jako nedostaju. Zbog rada na ovom projektu Filip nije mogao da ide ni na kraći odmor sa svojom porodicom u Crnu Goru, pa je tako Aleksandra letos tamo boravila sa sinom i svojom majkom.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Ovo je i glavni razlog zbog čega se ovaj bračni par u poslednje vreme nije pojavljivao tako često zajedno u javnosti, a u jednom trenutku se čak pojavila i vest da se Filip odselio iz porodičnog doma i da u njihovom braku nije sve kako treba, što su oni demantovali kada su se pojavili na dva javna događaja u poslednjih nekoliko dana.

Filip je na ovom filmu angažovan iza kamere, a film režira Petar Pašić, rođeni brat Milice Mitrović. Živojinović je u ceo projekat uključio i svoju polusestru Ivu Nakić, pa se nada da će ovo filmsko ostvarenje ostvariti veliki uspeh i napuniti bioskopske sale.

Živojinoviću je jako stalo da ovaj projekat uspe, budući da je pre dve godine pandemija koronavirusa pokvarila njegove planove na mjuziklu "Čudesna godina", za koji je bio planiran budžet od milion evra. Reč je o mjuziklu koji je, po rečima upućenih, trebalo da bude nešto između "Mulen Ruža" i serijala o "Hariju Poteru".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija