• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

01.10.2022

21:04

MUŽ PRETUČENE SETRE UNE KABLAR ŠOKIRAO IZJAVOM: Nisam je tukao, gurnuo sam je i pala je na pločice!

printscreen

Estrada

MUŽ PRETUČENE SETRE UNE KABLAR ŠOKIRAO IZJAVOM: Nisam je tukao, gurnuo sam je i pala je na pločice!

Podeli vest

Vest da je sestru tiktokerke Une Kablar, poznatije kao Uki Q, suprug brutalno prebio, odjeknula je kao bomba, a sada je otkriveno šta je Damjan H. (23) navodno izjavio na saslušanju

Kako prenosi "Kurir", Damjan je rekao "da nije tukao ženu, već da ju je samo odgurnuo". Prema rečima izvora, osumnjičeni je delimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

- Žena me je provocirala, posvađali smo se. Uhvatio sam je rukom za vrat, gurnuo sam je i ona je pala i udarila glavom o pločice - navodno je izjavio na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu Damjan H.

Foto: Prinstscreen/Instagram

Prebijena sestra tiktokerke Une Kablar

On je potom naveo i "da je Sara, takođe, njega udarila".

- Ne sećam se šta se sve tačno izdešavalo, ali znam da je nisam tukao - navodno je izjavio u svoju odbranu.

Sara H. rođena je sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q. Una je iskoristila svoj uticaj na društvenim mrežama i podelila priču o jezivom nasilju koje je njena sestra doživela. Ona je objavila i niz fotografija na kojima se vidi da Sara ima podlive po licu, vratu, rukama, kao i masnicu ispod oka.

Malo je verovatno da su ovakve povrede nastale samo jednim odgurivanjem. Tokom istrage biće naloženo veštačenje povreda i načina na koji su one mogle da nastanu - objašnjava Kurirov izvor iz istrage i dodaje da će Sara H. biti među prvim saslušanim svedocima u istrazi protiv svog muža.

Foto: printscreen instagram

Prebijena sestra tiktokerke Une Kablar

Sara i Damjan imaju dvomesečnu bebu, koja je bila u stanu tokom nasilja. Zabrinjavajuće je i to što beba ima modrice po guzi, a kako je u četvrtak Sara objasnila, "ona sada sumnja da je Damjan stezao bebu dan ranije zato što je plakala zbog grčeva". Sarina mama juče je rekla da je beba sada dobro.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija