• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.10.2022

12:46

SUROVA DOMINACIJA DUETA SRPSKOG I HRVATSKOG PEVAČA! Rajović i Zak sa "Kilometrima ljubavi" prvi u trendingu!

Privatna arhiva

Estrada

SUROVA DOMINACIJA DUETA SRPSKOG I HRVATSKOG PEVAČA! Rajović i Zak sa "Kilometrima ljubavi" prvi u trendingu!

Podeli vest

Nova pesma Bobana Rajovića i Ivana Zaka preti da postane pravi hit, o čemu svedoče sjajne reakcije publike!

Teško se može zaboraviti 2016. godina kada je Boban Rajović za samo mesec dana, kao prvi srpski pevač, uspeo da rasproda najveće Arene u Hrvatskoj - zagrebačku i splitsku. Publika mu je godinama bila i ostala verna, a kako bi im se bolje odužio za svu ljubav, nego duetom sa jednim od njihovih najvoljenijih pevača - Ivanom Zakom!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Boban Rajović, pevač

Duet pod nazivom "Kilometri ljubavi" popularni pevači objavili su u četvrtak, a već nakon 24 časa dospeo je na prvo mesto hrvatske Jutjub trending liste i neverovatnih skoro 700.000 pregleda! 

Gde će bolja potvrda od toga da je ovaj spoj pun pogodak! Komentari se samo nižu, pesma se uveliko sluša i po svim regionalnim TV i radio stanicama, a njih dvojica ponosno kažu: "Uspeli smo! Pobedili razlike, uzdigli ljubav i prijateljstvo."

- Ivan Zak je moj veliki prijatelj već 15 godina. Imali smo saradnju još dok je imao svoju diskoteku u blizini Zagreba. Tada sam pevao kod njega i još onda su nam se energije spojile. Imali smo sličan, nimalo lak, razvojni put u karijeri. Sećam se, on je tada bio osporavan u mnogim poslovnim idejama i u svojoj karijeri, tako da je morao da prolazi sve ono što sam i ja sam. Morao je kvalitetom i verom da pokaže da je neko ko će biti mnogo popularan. Bio sam srećan kada sam bio na njegovom koncertu u punoj zagrebačkoj Areni i tada je pokazao kolika je zvezda. A, sa ovom pesmom je još jednom potvrdio da je muška zvezda broj jedan u Hrvatskoj, što dokazuje i činjenica da je pesma #1 u trendingu. Mnogo mi je drago što imamo ovaj duet, jer znam da je iskren i da zejedno uživamo u uspehu. Drago mi je i što publika komentariše da smo srušili predrasude, želim da toga bude više! - iskreno poručuje Rajović i sa osmehom dodaje:

- Naravno, uskoro se vidimo i na njegovim i na mojim koncertima u punim arenama! 

S druge strane, Ivan Zak ističe da nikoga drugog, osim svog prijatelja iz Srbije, nije imao na umu kada je stvorio ovu emotivnu pesmu.

- Malo je reći da sam jako zahvalan publici koja je u samo jednom danu toliko proširila ovaj spot, da nema ko ga nije poslušao. Dobijamo sjajne povratne informacije iz cele Hrvatske i regiona, a ovo nam je samo vetar u leđa da budemo još bolji - istakao je na početku Ivan.

- Onog trenutka kad sam napisao pesmu u studiju, nisam se dvoumio koga bih mogao angažovati za ovaj moćan duet. Boban Rajović pravi je izbor jer delimo sličan muzički put, a podudaraju nam se i karakteri. Moja publika zna da sam uvek tu za njih, no nisam tip pevača koji se gura u medije jer ne delim stav mnogih mojih kolega "samo nek se piše, nema veze šta". Na terenu, na koncertima dobijem pravi osećaj šta moja publika voli i želi od mene, pa upravo zato ovaj je duet tek jedno u nizu iznenađenja koja ću im pripremiti u saradnji s regionalnim muzičkim velikanima u idućih nekoliko meseci - najavljuje Ivan zanimljivu jesen i "vruću" zimu.

Snimanje s Bobanom prekidali su, kaže, često - zbog mnogo smeha.

- Ma on je jedan takav lik, ne možeš s njim raditi, a usput i izaći, jesti, piti, posetiti klubove. Sretne nas neko od kolega i šta ćemo, hajmo odmah na ručak, piće, ispoštovati prijatelje i kolege, pa nam je snimanje postalo i druženje. Umesto jednog dana, snimali smo čak puna 4 dana jer smo više vremena proveli u smehu i druženju s kolegama, nego na setu, bilo da se radilo o Zagrebu ili Beogradu - opisao je Zak.

Pesmu poslušajte u videu ispod.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija