• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2022

20:00

ACA LUKAS OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA SONJOM! Folker progovorio o bivšim ženama, pa priznao: I dalje verujem u brak!

Estrada

ACA LUKAS OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA SONJOM! Folker progovorio o bivšim ženama, pa priznao: I dalje verujem u brak!

Podeli vest

Folker Aca Lukas gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" progovorio je o svom privatnom životu, a otkrio je i u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović

Lukas je na samom početku prokomentarisao natpise koji izlaze o njemu u domaćim medijima.

- Odavno je to prestalo da me zanima. Proklinjem onog koji je izmislio ove telefone i ostale smart grluposti... To je pakao! Sad svako može da se slika kad hoće. Skoro su me slikali na trafici, došao sam da nešto uzmem, tu su me slikali, pa mediji smisle neku svoju priču, što sam stao tu, pa se kao nešto bahatim... Ali navikao sam na to, odavno je to prestalo da me nervira. Nekad me i iznervira, ali što sam stariji, više me nervira ta činjenica što ti ljudi lupaju takve gluposti, žao mi je njih. Nema nikakvog smisla, lupetaju gluposti - rekao je Aca.

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas

Pevač se osvrnuo i na svoj emotivni život, te istakao da ne bi voleo da se ponovo zaljubi.

- Trebala bi mi cela emisija da pričam o tome. Nijedan moj brak nije bio neuspešan, imam četvoro dece iz tri braka, tako da ne mogu da kažem da su neuspešni. Funkcionisali smo dok smo funkcionisali, posle toga nije išlo i to je to. I dalje verujem u brak, verujem i u samostalan život van braka, verujem u ljubav... U sve verujem! Ne mogu kategorički da kažem da se neću zaljubiti u ovim mojim godianama, ali mogu da kažem da ne bi trebalo, šta će mi to... Imam lep život, okružen sam decom, imam posla, ima naravno i nekih avantura, ali to ne može da se kontroliše, to se desi ili se ne desi - rekao je folker.

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas

Lukas se osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom, Sonjom Vuksanović, sa kojom ima ćerkicu Viktoriju.

- To me svi pitaju, šta god da kažem, novinari će napisati da sam u svađi sa Sonjom ili će napisati da smo se pomirli, da se sutra ponovo venčavamo... Šta znači pomiriti? Mi imamo super odnose, nismo se svađali da bi se mirili. Između nas je sve super. Uvek kod mene ima mesta za porodicu, pa i na koncertu, ko god dođe, dobrodošao je - zaključio je Aca Lukas u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija