• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2022

07:20

BIVŠE ČLANICE GRUPE "HURIKEJN" SE PONOVO OKUPLJAJU! 'Uraganke' pevaju na svadbama za 50.000E!

Informer/Marko Đoković

Estrada

BIVŠE ČLANICE GRUPE "HURIKEJN" SE PONOVO OKUPLJAJU! 'Uraganke' pevaju na svadbama za 50.000E!

Podeli vest

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić spremne su da nastupaju zajedno za onog ko dobro odreši kesu

Bivše članice grupe "Hurikejn" Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić spremne su da opet nastupaju zajedno. One će se bez problema okupiti i pevati na privatnim proslavama i svadbama za 50.000 evra, iako su pre mesec dana započele solo karijere.

Foto: Dejan Živančević

grupa Hurricane

- Grupa "Harikejn" je odlično radila, devojke su bile tražene po svim klubovima, ali i privatnim slavljima. Pravile su fenomenalnu atmosferu pesmama, plesom, ali i koketiranjem sa publikom i gostima. Bend se raspao, započele su solo karijeru, ali ih ljudi i dalje traže! Žele da ih slušaju, i to isključivo zajedno! I to ne samo menadžeri klubova već i oni koji organizuju privatna slavlja i svadbe - priča dobro obavešteni izvor Informera.

Prema njegovim rečima, "uraganke" su rešile da podignu sebi cenu:

- Već nekoliko nedelja vlada opšta pomama za njima, ali odbijale su sve ponude, jer im je nuđena cifra za koju su do sada nastupale - 30.000 evra. Ukoliko im neko da više para, rado će pevati zajedno. Njih tri nisu u svađi, redovno se čuju i podržavaju jedna drugu. Zato im i ne bi bio problem da nastupe zajedno, a jedini uslov im je da za to dobiju 50.000 evra!

On dodaje da se bend raspao jer su Sanja, Ksenija i Ivana želele da zarađuju više novca.

Foto: Dejan Živančević

grupa Hurricane

- Honorar im je bio 30.000 evra. Ipak, dok bi novac podelile sa muzičarima, menadžerima i ostalim ljudima koji rade za njih, nije im ostajalo mnogo. Kad su shvatile da pojedinačno mogu mnogo više da zarade, odlučile su da se raziđu - priča sagovornik.

Našu priču potvrdila je i Ksenija Knežević.

- Ako neko dobro plati, ponovo ćemo se sastati da pevamo na nekoj proslavi ili nastupu. Nas tri smo super, često se dopisujemo i ne bi nam bio problem da pevamo zajedno - kaže Ksenija i otkriva s kojom se članicom "Harikejna" bolje slagala:

- Više me je nervirala Sanja od Ivane, jer me je stalno kritikovala što kasnim. Ali bila je u pravu jer retko kad stignem u dogovoreno vreme.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija