• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2022

12:10

KO NAJVIŠE PLATI, DAJEM SNIMAK IZ HOTELA! Bivši rijaliti učesnik tvrdi da je dao 10.000€ za SE*S sa Manojlovićkom, pa izneo detalje njihovog odnosa!

Insider / Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

KO NAJVIŠE PLATI, DAJEM SNIMAK IZ HOTELA! Bivši rijaliti učesnik tvrdi da je dao 10.000€ za SE*S sa Manojlovićkom, pa izneo detalje njihovog odnosa!

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović raskinula je vezu sa Harisom Berkovićem, a sada je Dario Šogorović, bivši rijaliti takmičar, izneo tvrdnje da ju je platio 10.000 evra kako bi bio intiman sa njom dok je bila sa Harisom u vezi!

Rada je jedna od najtraženijih i najatraktivnijih pevačica sa naše javne scene, pa ne čudi što je san mnogih muškaraca. Međutim, jedan fan, koji je ujedno i bivši učesnik rijalitija "Parovi", odlučio je da se iz nepoznatog razloga osveti Manojlovićevoj, pa je na svom Instagram profilu objavio sramnu licitaciju.

Foto: printscreen Instagram dario1

Dario Šogorović

Naime, Dario Šogorović tvrdi da je bio intiman sa Radom, a njihov po*no snimak namerava da proda onome ko najviše plati!

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Darija Šogorovića

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac - napisao je između ostalog on.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Darija Šogorovića

- Momak sazreo i opametio se, naravno da niste više zajedno i da ne želiš da komentarišeš zašto. Varala si ga na svakom koraku, kao što si ga varala sa mnom. Imam još uvek tvoje gole slike iz hotela. Uništila si onako mladom momku karijeru, ali zato se i jesi osušila i propala. Onaj gore vidi sve pa vrati - napisao je on i već na sledećem storiju najavio njihov po*no snimak!

Da li su ovo prazne pretnje i zbog čega je Dario odlučio da pusti snimak u javnost, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija