• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

15.10.2022

08:44

ANDREANA SLAGALA SVE! Čekićeva tvrdila da je kupila stan, a iznajmljivala ga za 2.900 evra! Komšije sve ispričale!

Estrada

ANDREANA SLAGALA SVE! Čekićeva tvrdila da je kupila stan, a iznajmljivala ga za 2.900 evra! Komšije sve ispričale!

Podeli vest

Folkerka Andreana Čekić pre dve godine na sva usta hvalila se da je pazarila stan na luksuznoj lokaciji u Beogradu, a onda je "isplivala" istina o tome da je ovu nekretninu samo iznajmljivala

Čekićevu je raskrinkao, ni manje, ni više, nego prvi komšija koji je izjavio da je pevačica u toj zgradi samo iznajmljivala stan i da tu više ne živi.

Foto: e-stock

O njenoj laži svi bruje dve godine... Andreana

- Ne živi ona više ovde mesec dana, možete da pitate koga hoćete, ali to je istina. Preselila se u drugi kraj, živela je u ovoj zgradi negde oko godinu dana. Znate šta ovde su stanovi veoma skupi, kreću se od 2.500 do 4.000 evra na mesečnom nivou, zavisi od kvadrature koju iznajmljujete – rekao je Čekićkin prvi komšija pre dve godine.

Nakon ove informacije, mediji su pisali da se na sajtu za iznajmljivanje stan poput njenog ili upravo taj iznajmljuje po ceni od 2.900 evra mesečno i to bez nameštaja. 

Iako je pevačica medijima tada, pre dve godine, plasirala priču da je kupila stan u elitnom naselju, ona ga je po svemu sudeći iznajmljivala nekoliko meseci.

Foto: Privatna arhiva

Stan koji je Andreana iznajmljivala...

- Selimo se tako da kad nisam u emisijama i na nastupima posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka – rekla je tada pevačica u „Grandovoj“ emisiji.

Foto: Privatna arhiva

Nije dugo živela u njemu...

- Videla sam je kako nosi sveću u ruci i pali je, ali i isto tako kako ulazi u hram. Pretpostavljam da se moli i znam da je bila bez šminke – govorila žena iz obližnje trafike pre dve godine za "Super TV".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija