• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.10.2022

12:45

JELENA KARLEUŠA OTVORILA VRATA SVOJE VILE! Diva u dvorištu gaji paradajz, a u kući joj jedna predivna umetnička slika krasi prostor!

Printscreen / Instagram

Estrada

JELENA KARLEUŠA OTVORILA VRATA SVOJE VILE! Diva u dvorištu gaji paradajz, a u kući joj jedna predivna umetnička slika krasi prostor!

Podeli vest

Popularna pevačica Jelena Karleuša, osim svojih provokativnih fotografija i snimaka, obožava da objavljuje i detalje iz svoje vile. Ipak retko kad pokaže i unutrašnjost kuće, što je sada učinila

Karleuša je najpre danas objavila video iz dnevnog boravka i pokazala da u njenoj centralnoj prostoriji dominira nameštaj u bež i žlatnoj boji. A da su joj pampasi omiljeni svdoči i činjenica da ih ima u svakom kutku i u svim bojama. 

Foto: Instagram/printscreen

U dnevnom boravku sve u bež i zlatnoj boji

Pevačica je pokazala i sliku koja je postavljena na važnom mestu u njenoj kući, a na kojoj su njena pokojna majka Divna i ona. Jelena je ovim pokazala koliko joj mama nedostaje i da je želela da joj je uvek blizu kroz ovo umetničko delo.

Foto: Instagram/printscreen

Slika Jelene i njene majke ima važno mesto u kući

I taman kada su svi pomislili da je to kraj kada je reč o pokazivanju njene vile, Karleuša je objavila snimak svoje terase na kojoj je skupoceni nameštaj. A potom sve iznenadila kada je otkrila da u dvorištu gaji posebnu vrstu paradajza, te su mnogi bili šokirani jer to ne liči na nju. Međutim, kako je Jelena poslednjih godina veganka, nije više čudno što pridaje veliki značaj uzgoju organskog povrća. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija