• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Stojanov/N.Petričević

21.10.2022

13:01

PREDSEDNIK VUČIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKO REAGUJE PRAVI DRŽAVNIK! Mnogi bi mogli da se ugledaju na njega, kao žena, osećam se sigurno u Srbiji!

printscreen instagram

Estrada

PREDSEDNIK VUČIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKO REAGUJE PRAVI DRŽAVNIK! Mnogi bi mogli da se ugledaju na njega, kao žena, osećam se sigurno u Srbiji!

Podeli vest

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević podržala je iniciajtivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je podneo Vladi Republike Srbije i predsednici Vlade Ani Brnabić akt za izmenu krivičnog zakonika koji se tiču povećanja kazni za silovanje, objljubu nad detetom, nasiljem u porodici i nemoćnim licima

- Predsednik Srbije je još jednom pokazao da i te kako vidi sve i da je spreman da reaguje na goruće probleme u društvu. Mislim da je problem nasilja nad ženama generalni globalni problem, a ne samo kod nas. Uzeo je maha svuda u svetu i primećujemo svuda povećanje nasilja nad ženama - rekla nam je Dušica. 

Ona ističe da je nasilja nad ženama bilo i u prošlosti, ali da je danas ekspanzija društvenih mreža doprinela tome da sve dospe u javnost.

Foto: Instagram/printscreen

Dušica Jakovljević

- Nasilja u porodici i nad ženama je uvek bilo. Bilo ga je i u prošlosti, ali tada nije bilo toliko svesti, a ona se danas budi na nivou društvenih mreža.

Popularna voditeljka istakla je da je i sama zahvalna predsedniku Vučiću.

Foto: printscreen instagram

Dušica Jakovljević

- Podržavam predsednika apsolutno. I ovaj Vučićev predlog je odličan i zahvalna sam mu, kao žena, što uvek prepozna i uvek reaguje u domenu svoje pozicije. On uvek prepozna glavni problem društva i još jednom je pokazao da bi njegov primer trebalo da slede i prate i drugi državnici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 1 godinu

Jesi zena ali si zaboravila da si majka. Vidi nasta licis.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija