• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K.

25.10.2022

16:24

CECA PROGOVORILA O NAPADU NA SINA VIKI MILJKOVIĆ: Ovo nije prvi slučaj!

Miloš Rafailović

Estrada

CECA PROGOVORILA O NAPADU NA SINA VIKI MILJKOVIĆ: Ovo nije prvi slučaj!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je prokomentarisala napad na petnaestogodišnjeg Andreja, koji je ujedno sin njene koleginice i kume Viki Miljković

Pevačica Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju "Zvezda Granda" vidno raspoložena.

Poznato je da su pevačica Viki Miljković i Ceca kume, pa je okupljene predstavnike medija zanimalo kakva je bila Ražnatovićkina reakcija na vest o tome da je pevačicin sin napadnut nožem od strane tri migranta.

- To je strašno, ovo nije prvi slučaj kada su migranti u pitanju i kada su devojke u pitanju... Znam slučajeve kada devojke ne smeju da se vrate uveče sa fakulteta, zato što se kreću u grupama, i potpuno je prirodno da se plaše... - rekla je Ceca i otkrila da se ne plaši za svoju decu:

Foto: Insajder

Ceca Ražnatović

- Moji su odrasli. Za Veljka se ne plašim. To vam je valjda jasno. Što se Anastasije tiče, ona je oprezna, kao i svaka druga devojka. Vi nikada ne znate da li ćete naići na migranta ili neku psihički poremećenu osobu... - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija