• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

26.10.2022

07:37 >> 09:59

ŠOK! Rada se sukobila sa sestrom! Žestok obračun u Informerovom ringu!

e-stock

Estrada

ŠOK! Rada se sukobila sa sestrom! Žestok obračun u Informerovom ringu!

Podeli vest

Rada Manojlović i njena rođena sestra Maja sukobile su mišljenja u našem Ringu. Dok popularna pevačica tvrdi da je njena mlađa sestra razmažena, Maja kaže da to nije tačno i da je zapravo Rada ta kojoj se posvećuje više pažnje. Popularne sestre su u jednom saglasne - obe priznaju da Rada pravi haos u stanu u kom žive zajedno, a da Maja čisti za njom!

Rada Manojlović:

Ko je razmaženiji, starije ili mlađe sestre?


- Mlađe, ali nisu one krive. Mi starije sestre preuzmemo odgovornost, pa glumimo roditelje, ušuškamo ih. Želimo da ih zaštitimo, oslobodimo obaveza, dopuštamo im sve, popuštamo i zato su razmažene.

Da li je teže javnim ličnostima ili njihovim porodicama?

Nisam sigurna... Nama je teško u nekim situacijama, ali mi smo izabrali da budemo javne ličnosti. S druge strane, naša porodica to nije birala, a mora da trpi razna znatiželjna pitanja, poglede i osude. Ja sam ponosna na svoju porodicu, koja ne da ni pet para za naslove i koja je jaka svih ovih 15 godina, koliko sam na estradi.

Neće sponzora

Odmalena sam navikla da radim i zarađujem. Nevažno mi je koliko je partner uspešan i imućan, bitno mi je da me voli

Rada Manojlović

Ko pravi veći haos u stanu od vas dve?

Ja pravim veći haos, ali nisam lenja. Kad sam sama perem, čistim, sređujem i sebi kuvam kafu, ali zašto da ne iskoristim malo sestru kad je već tu, što to ne bi radio neko drugi, a ja odmarala od svirki?!

Muškarac mora da bude glava kuće i da zarađuje više?

Odmalena sam navikla da radim i zarađujem. Nevažno mi je koliko je partner uspešan i imućan. Važno mi je da me voli, veruje i podržava.

Postoje li prijateljstva na estradi?

Pored sestre i najbližeg kruga ljudi, prijatelji mi nisu potrebni. Ima kvalitetnih ljudi na estradi koje volim da sretnem i od kojih znam da imam podršku. Među njima su Dragana Mirković, Lepa Lukić, Andreana Čekić, Milica Todorović, Milica Pavlović, Kaća Živković, Snežana Đurišić, Jelena Broćić, Ana Bekuta, Biljana Jevtić, Branka Sovrlić... Sigurno sam nekoga zaboravila!

Foto: e-stock

Rada Manojlović

Maja Manojlović

Ko je razmaženiji, starije ili mlađe sestre?

- U narodu se kaže da su mlađa deca razmaženija. Ali, starijoj deci je više posvećena pažnja, da se ne bi osećali zapostavljeno kada dođe mlađe dete, da ne bi bili ljubomorni... Zbog toga mislim da su starija deca razmaženija, a mlađa uvek u njihovoj senci. Starija umeju da čikaju mlađu, a da to mame i tate ne vide, da glume roditelje i u fazonu su: "Ja sam stariji, moraš da me slušaš".

Da li je teže javnim ličnostima ili njihovim porodicama?

- Teže je javnim ličnostima, jer sav teret javnosti nose na svojim leđima. Porodica može da ostane u senci i sačuva privatnost, ali se ipak saoseća i proživljava sve što i ta javna ličnost!

Nervira je sestra 

Rada spakovane stvari baca na sve strane dok ne nađe ono što traži, iako sam joj objasnila tačno gde se šta nalazi 

Maja Manojlović

 

Muškarac mora da bude glava kuće i da zarađuje više?

- Muškarac mora da voli, poštuje i podržava svoju ženu čime god da se ona bavi. Nebitno je ko koliko zarađuje ako partneri doprinose na bilo koji način... Onda u tom odnosu neće biti problema.

Ko pravi veći haos u stanu od vas dve?

- Ja čistim haos za Radom. To mi ne pada teško sve dok tek spakovane stvari ne pobaca na sve strane dok ne nađe ono što traži, iako sam joj objasnila tačno u kom se delu ormana se nalaze!

Postoje li prijateljstva na estradi?

- Nadam se da postoje i da sva ta prijateljstva koja vidimo nisu gluma. Mada, ja do sada nisam osetila ni primetila iskrenost u tim prijateljstvima. Više cenim pozdravljanje u prolazu, iskrenije mi je...

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija