• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

27.10.2022

12:30

"NIKO NIJE PREUZEO KRIVICU ZA UBISTVO MOG OCA!" Ognjen Amidžić po prvi put otvorio dušu o NAJTEŽEM trenutku u njegovom životu!

Printscreen

Estrada

"NIKO NIJE PREUZEO KRIVICU ZA UBISTVO MOG OCA!" Ognjen Amidžić po prvi put otvorio dušu o NAJTEŽEM trenutku u njegovom životu!

Podeli vest

Popularni voditelj Ognjen Amidžić gostujući u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" , ispričao je detalje vezane za svog oca koji je tragično nastradao dok je izveštavao sa ratišta.

Popularni voditelj Ognjen Amidžić ispričao je sve o tragediji koja se dogodila njegovom ocu devedesetih godina.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Ognjen Amidžić

 - Devedesetih je sve oko tehnologije zahtevalo mnogo veće angažovanje, dešava se haos u Jugoslaviji koji je sve zatekao i niko nije znao o čemu se radi. Pošto je on radio u informativnom programu, pored svih ostalih stvari, koje je imao profesionalno da ide da snimi, da vidi šta se dešava, prilozi sa pozicija. Tih meseci kod nas u stanu je bilo kao štab. Bile su vojne vežbe, nismo imali mobinlne telefone, nisu znale porodice gde su njihovi članovi, očevi, braća, muževi... Onda je on koristio kada ode da snimi da svakog od njih snimi kamerom, da pokaže porodici, da razmeni pismo, održava kontakte tako da ne mogu da objasnim šta je bilo kod nas. To je bio haos potpuni, ali on je bio fanatik za posao to je voleo i radio je. Ali to se i dan danas ne zna, ima hiljadu priča, to je bilo '91, kako se to desilo, čija je to krivica, na kom putu... Očigledno je on krenuo verujući da je to bezbedna ruta, ali da je njemu neko rekao, vidi verovatno je bezbedna, on bi tuda išao jer je verovatno žurio da nešto radi sa čitavom ekipom. Njih četvorica su bili i onda je tu bila zaseda gde su oni svi poubijani, ukradena je njihova oprema pa je to posle korišćeno u kontra propagandi sa hrvatske strane tako da... - ispričao je Ognjen.

Foto: printscreen

Ognjen Amidžić

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
inspektor

pre 1 godinu

dragi Ognjene , ne znam kakvim se istrazivanjem i novinarstvom bave nase sluzbe i ti ako do sada nisi uspio da shvatis ko su ti odgovorni za ubistva mnogih oceva , ja znam mnoge oceve i decu ciji su ocevi radili u policiji na obezbedjivanju mira i zakona jugoslavenskog i srpskog naroda i koji su radili svoj posao u jugoslavenskoj policiji u nekadasnjoj republici hrvatskoj da obezbede mir i slobodu srpskoj deci u hrvatskoj i tamo su bili mucki ubijeni na poslu od strane tudjmanovih nacista katolickih vatikanskih fanatika , pa valjda si shvatio da su rimskosolomonski imperijalni oligarhijski Vatikan i katolicka nacisticka crkva iz Dubrovnika venecijanskog krstaskog kraljevstvog okrunjenog nacistickog plemstva koje je postavilo engleskog rimskosolomonskog agenta Karadjordjevica i okupatorsku genetski prioritetnu robovlasnicku dvorsku krunu na zastavu porobljene Srbije , britanska malteska jezuitska okrunjena nacisticka monarhija , Amerika i hrvatski nacista Tudjman su bili na celu planiranja , financiranja hrvatskog nacizma , klasnogenetske diskriminacije srpskog naroda i napumpavanja islamskog terorizma i zapadnih zlocinackih Nato desavanja na podrucju Jugoslavije . Zanimljivo je da je nacisticku hrvatsku naoruzavao solomonski Izrael i Izrael je takodjer slavio Oluju sa tudjmanovim nacistima , zar ne ? A evo ti i izjave iz Pentagona pa se informisi dalje : poslusaj priznanje americko-engleskog rimskoimperijalnog zlocina , samo ta americka izjava u pravnom smislu oslobadja i Karadzica i Mladica koji su branili srpski narod i decu , a ja ne znam sta navodni srpski advokati rade osim sto rade za strane valute i postavljanje engleskog okupatorskog agenta Karadjordjevica a protiv srpskog naroda i drzave . poslusaj ovaj dole video link iz pentagona , video klip i izjavu na tajmingu od 30 : 35sec - 31:35sec : https://www.c-span.org/video/?182105-1/the-pentagons-map-powerpoint-presentation

inspektor

pre 1 godinu

zar ovaj dole video nije dokaz ko je planirao ubistva srpskog naroda , Franjo Tudjman je tvorac nezakonito stvorene kriminalne zlocinacke nacisticke Hrvatske , Tudjman je glavni zapadno placeni vatikanski rimskosolomonski agent nacistickih i teroristickih genocidnih sila : https://www.youtube.com/watch?v=NvsOIYmW6wU

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija