• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

29.10.2022

12:01

PROŠLO JE GODINU DANA, BOL JE I DALJE ISTA Nikola Rokvić progovorio o ocu Marinku, pa otkrio šta bi mu sada rekao da je živ

Insider

Estrada

PROŠLO JE GODINU DANA, BOL JE I DALJE ISTA Nikola Rokvić progovorio o ocu Marinku, pa otkrio šta bi mu sada rekao da je živ

Podeli vest

Danas se navršilo godinu dana od kada je pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo. Na Bežanijskom groblju su se tim povodom okupili porodica, prijatelji, kao i kolege, a pomen je držalo čak tri sveštenika.

Marinkov sin, Nikola Rokvić, otkrio je da je, bez obzira što je prošlo već godinu dana, bol i dalje ista. Nikola smatra da je Marinko bio sjajan uzor, dobar roditelj, kojeg će pamtiti u najboljem mogućem svetlu, a koja mu je omiljena pesma, šta bi mu danas rekao da može, po kojoj rečenici će ga pamtiti, šta je ono što je njegov imao a što Nikola tek treba da dostigne, kao i odgovore na druga pitanja možete čuti u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija