• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.10.2022

15:29

VODTELJKA S MUŽEM OPREMILA STAN DO DETALJA! Marija Egelja pokazala dom na Vračaru, a sve uređeno sa ukusom!

Instagram/printscreen

Estrada

VODTELJKA S MUŽEM OPREMILA STAN DO DETALJA! Marija Egelja pokazala dom na Vračaru, a sve uređeno sa ukusom!

Podeli vest

Poznato televizijsko lice, Marija Egelja Dabić, odbrojava sitno do porođaja, a njen suprug i ona sredili su stan na Vračaru do poslednjeg detalja

Lepa voditeljka danas je objavila snimak skupocenih zavesa koje joj krase dom sa pogledom na Hram Sv. Save, a u kom živi sa suprugom Aleksandrom Dabićem s kojim je uredila stan do perfekcije.

 

 

Marija je nedavno pokazala kuhinju za koju nisu štedeli, te je sve od punog drveta i skupih materijala. Braon i bež boja dominiraju u Marijinoj i Acinoj kuhinji, a stolice koje je voditeljka odabrala svima oduzimaju dah. 

Nedavno se pohvalila i spavaćom sobom, ali i delovima dnevnog boravka, pa je jasno da je sve spremno za dolazak njihove bebe.

Foto: Instagram/printscreen

Dnevni boravak u kom je sve dovedeno do savršenstva...

Voditeljka će se uskoro poroditi i na svet doneti sina, a do tada uživa u uređenju prostora i sprema sobu za bebu.

Foto: Foto: Jovanka Bojković

Sve je spremno za dolazak sina... Marija Egelja Dabić

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OGLASILA SE NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka otkrila zašto nije došla na POMEN suprugu, pa prokomentarisala izjavu svekra!
Estrada

OGLASILA SE NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka otkrila zašto nije došla na POMEN suprugu, pa prokomentarisala izjavu svekra!

Danas se održao pomen povodom pola godine od smrti srpskog istoričara umetnosti i supruga voditeljke Nikoline Pišek, Vidoja Ristovića, ali se voditeljka ipak nije pojavila na groblju. Pišekova je objasnila da nije mogla da dođe iz privatnih razloga, a izjavu svekra Miše Grofa koji je izjavio da Nikolina "nije došla, jer šeta kuče", prokomentarisala je rečima da mu je "potrebna pomoć psihijatra"

29.10.2022

13:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija