• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.11.2022

15:49

SEVERINA PROSLAVILA NOĆ VEŠTICA U SVOM LUKSUZNOM STANU Pevačica dekorisala dom u skladu sa običajima, pa se pohvalila pratiocima na Instagramu!

Printscreen/Instagram

Estrada

SEVERINA PROSLAVILA NOĆ VEŠTICA U SVOM LUKSUZNOM STANU Pevačica dekorisala dom u skladu sa običajima, pa se pohvalila pratiocima na Instagramu!

Podeli vest

Pevačica Severina Vučković je objavila fotografije na kojima se vidi da je u svom stanu napravila i postavila na sto najpoznatiji ukras za praznik Noć veštica - izrezbarenu bundevu sa svećom

Severina veoma retko objavljuje fotke iz svog doma, zbog čega javnost ima vrlo malo uvida u to kako izgleda njen stan, međutim, juče je napravila izuzetak.

Foto: Printscreen/Instagram

Severina Vučković, pevačica

Vučkovićeva je na društvenu mrežu Instagram postavila fotografiju na kojoj je pokazala da je povodom praznika Noć Veštica ukrasila dom u skladu sa običajima. Naime, pevačica je izrezbarila bundevu u kojoj je potom zapalila sveću. 

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Severine Vučković

Dekor je postavila na sto, u centralnom delu prostorije. Iako se nije maskirala, što je takođe običaj, Severina se očigledno veoma potrudila, jer rezbarenje bundeve uopšte nije lak posao kao što izgleda.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija