• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

10.11.2022

15:43

NAPRAVILA SAM NEPROBOJNI ŠTIT, VIŠE ME NIŠTA NE BOLI! Karleuša se naoružala ozbiljnim oružjem protiv kolega, "Dari sve neka ide na čast"!

E-Stock

Estrada

NAPRAVILA SAM NEPROBOJNI ŠTIT, VIŠE ME NIŠTA NE BOLI! Karleuša se naoružala ozbiljnim oružjem protiv kolega, "Dari sve neka ide na čast"!

Podeli vest

Jelena Karleuša okupila je medije povodom novogodišnjeg koncert, a tom prilikom progovorila je o onome što svakodnevno proživljava kada su ružni komentari u pitanju.

"Svako svakom na kraju dana treba da oprosti i da ništa ne shvati lično. Ja sam odlučila da ništa ne shvatam lično zato što bih totalno poludela od količine negativne energije koju ja svakodnevno trpim. Negativne stvari bole, pa tako i mene. Naučila sam da napravim nepobrojni štit i da kažem da je to deo mog posla. Mada to što sam ja javna ličnost ne daje nikom za pravo da me vređa. Ne bih trajala ovliko da nisam mudro progutala radne stvari", rekla je Jelena.

Na pitanje koja koleginica ju je razočarala, ona je odgovorila sledeće:

"Ne može nijedna koleginica da me razočara zato što ja ništa preterano i ne očekujem od njih. Imam puno prijatelja među pevačima. Ima puno divnih ljudi, ima manje dobrih ljudi", izjavila je pevačica, i dotakla se toga što više nije u dobrim odnosima sa Darom Bubamarom.

"U jako dobrim odnosima sam sa Natašom Bekvalac i Milicom Pavlović. Ako pucaš na ovo što je uradila Dara Bubamara, to je njena stvar, njen izbor, njena odluka. I prosto ide njoj na čast i obraz. Pevačice su jako sujetne, zaključno sa mnom i jako su osetljive na te odnose i kad se jedna druži sa drugom, to je ljubomora kao da smo u vezi i braku. Ali ja moram da kažem da ja nisam znala da će Seka Aleksić nastupati na toj proslavi. Dugo je nisam videla uživo i mogu da kažem da mnogo lepše i mršavije izgleda uživo nego na slikama. I mnogo je lepa žena".

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Karleusa reklamira subaru za narednu sezonu. Steta sto je bela.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija