• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

11.11.2022

18:42

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO O DARI BUBAMARI NAKON ŠTO JU JE BLOKIRALA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! "Njoj ide na čast i na obraz, sve što je uradila"! (VIDEO)

Printscreen

Estrada

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO O DARI BUBAMARI NAKON ŠTO JU JE BLOKIRALA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! "Njoj ide na čast i na obraz, sve što je uradila"! (VIDEO)

Podeli vest

Jelena Karleuša prvi put komentarisala sukob sa Darom Bubamarom koju je nedavno blokirala na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša juče je na medijskoj konferenciji okupila veliki broj novinara i tom prilikom dotakla se i brojnih aktuelnosti i tema koje je ovih dana prate.

Foto: Foto: Marko Đoković

Karleuša je nedavno na društvenim mrežama blokirala svoju koleginicu i nekadašnju prijateljicu Daru Bubamaru, nakon što je u jednom intervjuu zdušno hvalila Cecu Ražnatović.

Ubrzo je na Darinom "Instagramu" osvanuo i stori sa Cecom u kojem su se ljubile u grlile, a mnogi su samo čekali da Karleuša odreaguje i na ovo. Nedugo zatim se na internetu pojavio snimak u kojem se Jelena ludo provodila na nastupu Darine ljute suparnice - Seke Aleksić! U dugoj crnoj haljini i u društvu najužih prijatelja i saradnika, pevačica je igrala i pevala Sekine hitove, te su mnogi ovaj potez protumačili kao odgovor na pomenuti stori.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Sada je svoj komentar dala upravo Jelena:

"To je Darina stvar, to je njen izbor i njena odluka i prosto ide njoj na čast i obraz. Sad vi sa Sekom pravite vatru gde je nema, pravite mi problem sa pevačicama. Pevačice su generalno jako sujetne, zaključno i sa mnom i jako su osetljive na te odnose. Kad se jedna druži s drugom to je ljubomora kao da smo u vezi, braku... Moram da kažem da ja nisam znala da će Seka Aleksić nastupati na toj proslavi. Mogu samo da kažem, kada je reč o Seki, nisam je jako dugo videla uživo i izgleda mnogo lepše i mršavije nego na slikama koje se objavljuju i moram da kažem da je mnogo lepa žena", započela je Jelena, pa priznala da li ju je Darin postupak povredio:

Foto: printscreen

"Ništa me nije povredilo, to su neke igrice... Znate kako, kad učinim jednu dobru stvar, ja je ne činim da bi mi neko uzvratio dobro. Kada bih išla sa pretpostavkom da će meni ljudi vratiti generalno bih bila razočarana žena, jer obično i nažalost sve što sam ikada ikome lepo učinila, pomogla uglavnom se nekako ne desi taj revanš i to ne očekujem. Dobro je dok sam u mogućnosti da budem dobar čovek i mogu da pomažem, a da mi ne treba ničiji revanš. Mene Dara nije razočarala, naprotiv."

Foto: printscreen/pexels

Podsetimo, Seka Aleksić i Dara Bubamara posvađale su se koko termina koncerata, Tada je Seka svoj koncert zakazala nekoliko dana pre Darinog, što je nju razbesnelo. Pevačica je u nekoliko navrata i u emisijama govorila kako Aleksićeva nije ispala fer, naročito jer je ona prva najavila svoj koncert, dok se Seka branila govoreći da "svako ima svoju publiku", te da će ista posetiti koncert koji želi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija