• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

11.11.2022

19:45

OGLASILA SE SRPSKA INFULENSERKA NAKON PUKUŠAJA DA JOJ UGASE PROFIL! "Ljubomorni su na moje telo, zato mi i prijavljuju profil"!

printscreen

Estrada

OGLASILA SE SRPSKA INFULENSERKA NAKON PUKUŠAJA DA JOJ UGASE PROFIL! "Ljubomorni su na moje telo, zato mi i prijavljuju profil"!

Podeli vest

Srpska infulenserka Aleksandra Stevanović, rekla je da njena savršena figura i dobar izgled izaziva mnoštvo negativnih komentara na društvenim mrežama, a zbog čega se kod nje javlja inat kako bi svima dokazala da greše u svojim komentarima

Influenserka visoka 171, sa proporcijama svetskog top modela, jednom je čak morala da uradi pregled zadnjice i objavi rezultate, kako bi pratiocima na Instagramu pokazala da je prirodna. Aleksndra je više puta isticala kako je grudi uradila iz estetskih razloga jer je nadomestila ono što prirodnim putem nije dobila. 

Foto: printscreen

"Moje telo je oduvek bila glavna tema svim mojim pratiocima. Ja sam neko ko ne krije šta je menjao na sebi, ali isto tako ne volim laži koje se prenose iz dana u dan. Mnogi me osuđuju kako sam uradila zadnjicu, ali da bi tim komentarima stala na put, ja sam uradila rengen i svima pokazala kako je moje telo prirodno osim grudi koje sam davno uradila iz estetskih razloga. Svi znaju da sam godinama imala problem sa klilažom i da sam smanjila želudac, ali ni to nisam krila već sam javno podelila sa svima svoje iskustvo i posavetovala svakog ko želi da se podvrgne jednom takvom zahvatu" - govori influenserka i dodaje:

Foto: printscreen

"Ovih dana možete videti mnogo žena sa prekomernom kilažom koje govore o pozitivnosti tela, ali kada lepa i visoka žena želi da se oseti prijatno u sopstvenoj koži, ljudi imaju potrebu da ih napadaju, nazivajući ih pogrdnim imenima i kako nije primereno objavljivati slike u bikiniju“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Lamadrina?? (@la_mmadrina)

 

Aleksandra je veliki deo života je posvetila putovanjima, a u svet infleunsa je ušla potpuno slučano kada je počela da deli savete svojim pratiocima o negi kože i kose. 

Foto: printscreen

Pored uricaja na društvenim mrežama, Aleksandra je uspešna poslovna žena koja se bavi biznisom. Sve u čemu danas uživa je sama stekla, ništa nije nasledila niti dobila od nekog, što i redovno ističe na svojim društvenim mrežama. "U moru laži koje se plasiraju na Instagramu bitno ostati svoj i ne stideti se onoga što imaš" - glasio je jedan od storija popularne influenserke. 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SLOBA RADANOVIĆ UZRUJAN ZBOG SRAMNE PLJAČKE! Pevač poslao jasnu poruku!
Estrada

SLOBA RADANOVIĆ UZRUJAN ZBOG SRAMNE PLJAČKE! Pevač poslao jasnu poruku!

Staricu je napao i opljačkao nepoznati mladić, tim povodom oglasio se bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Sloba Radanović na svom Instagramu gde je apelovao na nadležne službe da pronađu lopova. Pevač je inače poznat kao veliki humanista i koji je nedavno sprečio čoveka da skoči sa Pančevačkog mosta.

11.11.2022

17:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija