• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

21.11.2022

08:04

LEŽALA U ČUDNOM POLOŽAJU! U teškoj ispovesti otkriveni detalji Kikine smrti! JUTJUBERKU ONESVESTILI PA UBRIZGALI NEŠTO U NJU!

printscreen

Estrada

LEŽALA U ČUDNOM POLOŽAJU! U teškoj ispovesti otkriveni detalji Kikine smrti! JUTJUBERKU ONESVESTILI PA UBRIZGALI NEŠTO U NJU!

Podeli vest

Kristina Kika Đukić preminula je prošle godine u decembru, a njena majka Nataša ne miri se sa činjenicom da je više nema.

Skoro godinu dana nakon njene smrti majka Nataša Đukić tvrdi da je ubeđena da je Kika preminula nasilnim putem.

- Sedmog decmbra je neko otvorio jutjub kanal sa Kikinim logoom, nakon čega je i prvi objavio da je preminula Kika. Više javno tužilaštvo je tražilo da im ispričam sve detalje. Taj neko je odmah skinuo video. Kada sam saznala da nije u stanu dnevnik sa šiframa, pozvala sam inspektora da ga pitam da li je on uzeo. On je rekao da nije - rekla je Nataša i dodala da drugarici sa kojom je preminula jutjuberka bila kobnog dana ništa ne veruje.

- Ta drugarica je meni javila da je Kiki loše, a ja sam odgovorila da je meni tog dana rođendan i da ću se time baviti kasnije. Ona je od mene napravila majku monstruma - kaže Kikina majka.

Budući da su tragovi teških droga obdukcijom pronađeni u telu preminule jutjuberke, njena majka priznaje da je bila upoznata sa tim da uzima samo lake droge.

Foto: Marko Đoković

- Kika bi sa vremena na vreme pušila kanabis sa duvanom i to samo po mrvicu kanabisa. Koristila je i bensedin od 2019. godine. Kada strimuje po celu noć pila je i po dva komada da bi spavala - istakla je Nataša.

Da je Kristina koristila teške droge, kako kaže Nataša, sigurno bi to znala.

- Da se moja ćerka drogirala, ja bih to znala. Ona je došla kod mene prvi put da joj smotam kanabis. Očigledno je da je neko bio kod nje to jutro, ali mi ne znamo ko. Ležala je u nekom čudnom položaju, bila je kao struna. Verujem da je nju neko onesvestio, a zatim i ubrizgao nešto u nju - tvrdi Kikina majka.

"Kika je bila manipulator u ljubavi"

- Izjavila sam i stojim iza toga, Kika je bila veliki manipulator kada je ljubav u pitanju. Ona je dečku rekla da će se baciti sa mosta, otišla je i čekala ga dva i po sata. Tada su je odveli u (Specijalnu psihijatrijsku bolnicu) Lazu Lazarević, gde je i ostala nekoliko dana. Jake lekove za smirenje je pila zbog Bake Praseta. Gde god da je odlazila prilazili su je i vređali. E tu je ona pukla - otkriva Nataša za "Kurir" i dodaje da se videla sa njim nakon Kikine smrti, jer je znala da su se pomirili.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija