• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. KOKOTOVIĆ

25.11.2022

07:20

STARLETA NIJE ZABORAVILA OBEĆANJE IZ 2015. GODINE!  Moji "orlići" su porasli, spremni su za mene!

Estrada

STARLETA NIJE ZABORAVILA OBEĆANJE IZ 2015. GODINE! Moji "orlići" su porasli, spremni su za mene!

Podeli vest

Nataša Šavija motivisala je mladu reprezentaciju koja je osvojila SP na Novom Zelandu ponudom da ih oralno zadovolji * Ako se dobro pokažu u Kataru, daću im besplatnu članarinu za moj 'Onli fens' i izvesti im striptiz, kaže ona

Starleta Nataša Šavija kaže da su 'orlići' koji su 2015. godine osvojili Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu porasli i da su spremni za nju!

Bivša učesnica "Parova" im je tada obećala da će ih oralno zadovoljiti ako u finalu pobede Brazil, što su oni i učinili. Međutim, Šavija nije održala reč! Ona je ostala dužna Predragu Rajkoviću, Milošu Veljkoviću, Srđanu Babiću, Nemanji Maksimoviću, Andriji Živkoviću, Marku Grujić, Sergeju i Vanji Milinković-Saviću, fudbalerima koji pripadaju generaciji koja je osvojila SP, a trenutno se u Kataru bore za novu medalju!

Kaže, čekala je da malo porastu!

- Uvek sam uz srpske fudbalere i želim im da pobeđuju! Moji "orlići" su postali "orlovi" i navijam za njih. Ako se dobro pokažu na Mundijalu, daću im besplatnu članarinu za moj "Onli fens" profil na mesec dana. Moći će da gledaju moje seksi fotke i uživaju - kaže atraktivna starleta i dodaje da im sprema i posebno iznenađenje:

Foto: printscreen

Želi vezu
Kad mi se muškarac sviđa, nije mi cilj da spavam s njim, već da budemo zajedno
Nataša Šavija

- Rado ću im izvesti striptiz, ali samo za njihove oči!

Nataša priznaje da joj je jedan srpski reprezentativac posebno zapao za oko:

- Među našim fudbalerima ima mnogo zgodnih momaka. Dušan Vlahović je veoma lep, ali nije moj tip. Meni se sviđa golman Vanja Milinković-Savić! On je najbolji frajer od svih! Ima neki je*ački pogled koji me strašno privlači, kao i plave oči i kosu. Obožavam plave muškarce! Ali taj njegov bezobrazan, je*ozovni pogled me je osvojio! Njemu ću dati čak godinu dana besplatne članarine na mom "Onli fensu". Pokušaću da stupim u kontakt sa njim, ali ne žurim nigde.

Pogled
Ložim se na golmana Vanju Milinković-Savića jer ima je*ački pogled
Nataša Šavija

Na pitanje da li bi volela da lepog fudbalera odvede u krevet Nataša odgovara:

- Ne bih bila sa njim na jednu noć, već u vezi! Seks mogu da imam bilo kad, s bilo kim, ali to ne želim. Kada mi se muškarac sviđa, nije mi cilj da spavam s njim, već da ga osvojim i da budemo zajedno.

Foto: Darko Cvetanović


 

Lola ima "smoki"

Nataša je u rijalitiju "Parovi" otkrila da je bila u vezi s Lolom Smiljanićem i Miralemom Sulejmanijem.

- Miralem mi je bio prvi fudbaler. Tada je bio slobodan, a bili smo zajedno dve nedelje. Lola je loš ljubavnik, ima "smoki" u gaćama.


 

PET LAKIH PITANJA

Da li fudbaler treba da bude brz?

- Treba! Mada, ja ne volim na brzinu. Nekad mora i polako.

Muškarcu daješ crveni karton u krevetu...

- Kad nema energiju! Nije važna poza, može da bude i neka dosadna, poput misionarske, ali mora da ima energije i hemije.

Da li ribe jure fudbalere zbog para?

- Kad sam tek počela da izlazim, kod muškaraca su me privlačili novac i popularnost. Fudbaleri voze skupa kola, lepo se oblače... Sad dovoljno zarađujem i ne tražim tipa s lovom.

Umeju li današnji muškarci da daju gol?

- Kako koji! Na primer, kad je reč o udvaranju, imaju kompleks od mene. Plaše me se jer sam dobra riba i imam para.

Da li se fudbaleri udvaraju starletama?

- Da. Muvaju me, pišu mi na Instagramu, ali neću da im otkrivam imena. Biću kao Maca Diskrecija!

BONUS VIDEO: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija