• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.11.2022

09:47

JEDINA POVREĐENA OSOBA JE ONA OD 47 KILA SVA U MODRICAMA! Kija prvi put progovorila o noći kada je Slobu napala NOŽEM!

Printscreen

Estrada

JEDINA POVREĐENA OSOBA JE ONA OD 47 KILA SVA U MODRICAMA! Kija prvi put progovorila o noći kada je Slobu napala NOŽEM!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar, navodno je pre tri godine upala u stan bivšeg supruga Slobodana Radanovića s nožem i pretila mu da će ga ubiti, što je on prijavio policiji. Iako je Sloba tada ispričao svoju verziju događaja, Kristina se nije oglašavala sve do sada kada je opisala šta se dogodilo

Kija je sada pronašla u medijima natipse o ovom incidentu o kom su mediji pisali, a kako je tada nezvanično objavljeno prema saznanjima iz MUP-a, Kockarova je došla kod Radanovića i pretila nožem uz reči:"Sad ću da te izbodem nožem i ubijem".

Foto: Foto Informer

Kija prvi put progovorila o incidentu... Kristina i Sloba

Nakon toga, pevač je pozvao policiju, a Kockarova je otišla pre njihovog dolaska. Sve se navodno odigralo oko 5 časova ujutru.

- Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali, u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obe ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - ispričao je Sloba inspektorima tada.

Foto: printscreen

Tvrdio da ga je Kija napala nožem... Sloba

Kija je posle tri godine rešila da progovori o svemu s obzirom na to da se ranije nije izjašnjavala.

- Upravo tako! Ovo što sam obeležila! Svaka stvar u medijima je čista izmišljotina! Jedina istina, ukratko, da stanemo sa svim pričama - jedina ugrožena osoba je osoba od 47 kg koja je bila sva u modricama. Ovo je prvi i poslednji put da se oglašavam sa jedinom tačnom informacijom- napisala je Kija i dodala:

Foto: Instagram/printscreen

- I ja živim sa medijskim naslovima koji nemaju veze sa tom istinom, ja živim sa mojim nereagovanjem, mene je sramota, a nije moja sramota, eto!- napisala je Kija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija