• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer/D. I.

28.11.2022

12:11

NADA TOPČAGIĆ OBELEŽILA 40 DANA OD SMRTI PSA! Pevačica sablaznila naciju, daje pomen ljubimcu Badži!

Estrada

NADA TOPČAGIĆ OBELEŽILA 40 DANA OD SMRTI PSA! Pevačica sablaznila naciju, daje pomen ljubimcu Badži!

Podeli vest

Pevačica Nada Topčagić veoma je vezana za svoje pse, a kako je nedavno ostala bez kućnog ljubimca Badže, ona ne prestaje da tuguje. Pevačica je sada obeležila i 40 dana od smrti svog psa Badže, ali neki ovaj njen potez smatraju preteranim

Međutim, malo je poznato da je Badža s pevačicom i njenim suprugom Zlatkom proveo 15 godina, te nije čudno što Nada toliko pati za svojim kućnim ljubimcem.

Foto: Printscreen You Tube

Nada pati za svojim Badžom

Naime, pevačica se još 26. oktobra oglasila na Frejsbuk i Instagram profilu, gde se javno oprostila od ljubimca koji je uginuo od starosti. Već tada je jedan deo javnosti ostao u čudu što se Nada oprašta od psa kao od čoveka, a ona je sada otišla korak dalje, pa želi da mu organizuje pomen.

Kako sama kaže, iako je prošlo više od mesec dana, ona je i dalje neutešna i nije joj dobro zbog smrti najboljeg prijatelja. Pošto je psa smatrala članom porodice, želi da tako sačuva i uspomenu na njega, ali i da ga pominje u molitvama.

- Nek mi se smeje estrada, ali ja planiram da obeležim 40 dana od smrti mog ljubimca. Ne znam zašto je to čudno?! On je bio član porodice. Ima da odem tamo gde smo ga sahranili, da upalim sveću i da se pomolim. Posle njega više neću imati ljubimce - kategorički tvrdi Nada i, jedva se suzdržavajući od suza, priznaje da je i dalje slomljena, kao prvog dana, kada ju je njeno kuče zauvek napustilo: - Iako je prošlo mesec dana, meni je i dalje mnogo loše.

Foto: Printscreen You Tube

Nada Topčagić tužna

- Moj pas Badža proveo je s nama 15 godina. Znate li vi šta je on sve prošao s mojim suprugom i sa mnom u tom periodu. Toliko stvari ni prijatelji ne prođu vama. Kada je bila korona, ja sam ostala normalna i pribrana upravo zahvaljujući mom Badži. Njega sam šetala. Zahvaljući njemu, imala sam sat vremena da budem slobodna, onda kada su svi bili zaključani po kućama.

Inače, oni koji žive u njenom kraju, tačnije, na Kosančićevom vencu, nisu iznenađeni ovim potezom pevačice jer komšije znaju koliko je Nada bila vezana za svog Badžu i znaju da joj nije bilo teško da ga šeta i po nekoliko puta na dan.

- Ona je umela da ga izvede i u sitne sate, samo da bi mu udovoljila, a Badža je bio omiljeni pas i u njenom komšiluku. Članovi porodice su pevačici ponudili da joj poklone novog psa da bi joj ublažili bol za Badžom, ali ona nije htela da čuje za novog psa. Ona će do kraja ostati lojalna svom Badži, što potvrđuje i ovim činom, koji mnogi smatraju bizarnim.

Najtužniji dan kada je uginuo, Topčagićka se potresnim rečima oprostila od ljubimca.

- Danas mi je jedan od najtužnijih dana u životu. Posle 15 godina rastala sam se od svog ljubimca, mog dragog Badže. Moj Baki bio je ljubimac svih koji su ga upoznali, a naročito komšija. Mnogo ćeš mi nedostajati, moj Badžice, i zauvek ću te čuvati u srcu. Volela te i zauvek će te voleti tvoja Nada - napisala je folkerka 26. oktobra na društvenim mrežama, uz fotografiju kućnog ljubimca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petra

pre 1 godinu

Primite moje saučešće. Nije nas briga za ikoga ko ne zna šta je ljubav i gde se sve ljubav nalazi. Sećam se da sam, dok smo se borili za život svog psa koji je bio danima na infuziji na Veterinarskom fakultetu...sreli i gospođu Nadu koja je dovela svog psa. Veliki crni pas, kolko se sećam. Moj pas je, ipak, tada, pre 4 godine otišao...i to je neizreciva tuga koja traje i traje. Mi smo, ipak, posle dve godine tugovanja uzeli psa.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Moje najveće poštovanje Nadi Topčagić i svima koji istinski vole svoje ljubimce - ne izbacuju ih na ulicu iz stana / kuće kad su ostareli i(li) bolesni ili kad u kuću dođe prinova (dete ili unuče). Svaka čast Nadi što nije zaboravila ljubimca i što mu je dala pomen. Sve najbolje želim Nadi i svima koje voli i koji nju vole.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija