• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tamara Matić

29.11.2022

14:54

OD KAD SAM BILA HAPŠENA, MNOGO SE PLAŠIM! Seka Aleksić otvorila dušu o privatnom životu, otkrila da ne živi onako kako svi misle!

printscreen

Estrada

OD KAD SAM BILA HAPŠENA, MNOGO SE PLAŠIM! Seka Aleksić otvorila dušu o privatnom životu, otkrila da ne živi onako kako svi misle!

Podeli vest

Seka Aleksić živi život iz bajke i tako deluje na svim njenim fotografijama na Instagramu, međutim, popularna pevačica kaže da upravo tu bajkovitost čini činjenica da ona ima jednostavnu svakodnevnicu. Seka se danas obratila novinarima povodom svog nastupa na dočeku Nove godine i progovorila o hapšenju koje se dogodilo pre nekoliko godina, ali i o drugim privatnim pojedinostima

Novinari su Seku pitali najpre o ciljevima koje je zacrtala u narednoj godini, a ona je poželela koncert:

Foto: Foto: Marko Đoković

Seka ovako izgleda, a kod kuće kuva pasulj...

- Trenutno sam preokupirana pesmama za novi album "Disko Seka", koji će obeležiti sledeću godinu. Poslovne preokupacije tiču se isključivo toga, a volela bih da se desi i solistički koncert- kazala je pevačica koja je otkrila i da li će nositi crveni donji veš u najluđoj noći:

- Ne nosim crveni donji veš u novogodišnjoj noći, više sam za vunene čarape- izjavila je nasmejana pevačica koja tvrdi da sada ozbiljno vodi računa o ishrani:

- Ne jedem slatkiše, uozbiljila sam se. Počeću da treniram sledeće godine i planiram da se najedem kao čovek- kazala je Aleksićka, a onda je šokirala sve priznanjem da posle druženja s novinarima planira da bude samo domaćica:

Ova gospođa u lateksu će kući kuvati pasulj

- Za Novu godinu ne kuvam jer radim i dan i noć, ali Božić sve tradicionalno kuvam i jedem. Znam i da zavijam sarmu, sve radim. A posle ovog presa idem kući da spremam pasulj na vodi jer postim. Sada ga potopim pa ga sutra spremim. Ova gospođa u lateksu će kući kuvati pasulj- nasmejala je Seka sve i priznala da ipak nije dorasla svom mužu u kuhinji: 

Foto: printscreen

Žestoko odgovorila Bošku...Seka

- Veljko je bolji u kuhinji od mene. Pravi najbolje burgere, one masne što se cedi sve curi niz usta, savršeni su- iskrena je pevačica koja otkriva i da njen suprug i ona sami kuvaju:

- Nemam kuvarice, sve sami radimo Veljko i ja. Imam dadilju, ali sve sama radim- dodala je Aleskićka, koja je protekle nedelje bila u centru zbivanja zbog rasprave sa liderom "Dveri", Boškom Obradovićem koji se usprotivio uvozu donorskog materijala tvrdeći da će u Srbiji doći do promene genoma. Ovo je Seki veoma zasmetalo:

Ako krene u Srbiji ja ću biti prva javna licnost koja ce donirati jajne celije- izjavila je Seka.

- Boško Obradović ne treba da pametuje u javnosti o vantelesnoj oplodnji jer on ne zna kroz šta žene prolaze. Ako krene u Srbiji, ja ću biti prva javna ličnost koja će donirati jajne ćelije- izjavila je Seka.

Pevačica je pre nekoliko godina bila i privedena zbog prekoračenja brzine, a sada se prisetila tog momenta i otkrila da se u saobraćaju vadi na šarm:

Foto: printscreen

Sve dobija na šarm...Seka

- Na šarm dobijam sve, najviše u saobraćaju. Od kada sam pre mnogo godina bila hapšena zbog brze vožnje, vozim normalno. U pritvoru mi je bilo sjajno, ali od tog hapšenja ja sam uplašena iako su bili svi ljubazni.

Seka je poslednjih meseci vidno i smršala i kaže da je njen suprug veoma ponosan:

- Veljko mi je uvek pričao:"Šteta tako lepa žena da bude debela". Presrećan je što sam smršala- na kraju je izjavila Seka Aleksić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija