• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D. I.

05.12.2022

16:28

ŠAĆIRI MI JE SLAO POZDRAVE IZ SVLAČIONICE! Maja Nikolić tvrdi da se raspravljala sa fudbalerom koji je provocirao naše reprezentativce

printscreen

Estrada

ŠAĆIRI MI JE SLAO POZDRAVE IZ SVLAČIONICE! Maja Nikolić tvrdi da se raspravljala sa fudbalerom koji je provocirao naše reprezentativce

Podeli vest

Pevačica Maja Nikolić vatreno je navijala za naše reprezentativce dok su se borili u Kataru, a ona sada tvrdi da ju je fudbaler švajcarskog tima Đerdan Šaćiri pozdravljao i veselio se uz njenu pesmu

Maja je opisala i kako je tekao razgovor između Šaćirija i nje:

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Šaćiri "pao" na nju... Maja Nikolić

- Za mene je fudbal velika stvar. Toliko ih podržavam i volim da sam bila spremna da im pevam tri dana samo da su uspeli da pobede Švajcarsku - rekla je pevačica Maja Nikolić.

Ona je u emsiji izjavila i da je švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri slušao njenu pesmu "Vrali me".

Foto: Reuters

Bacio oko na našu Maju...

- Ono što ljudi ne znaju je da mi je Šaćiri slao pozdrave iz svlačionice gde su puštali moje pesme. Puštali su ‘Varali me svi’. Rekla sam ‘im nemoj slučajno da ne mene, nego nikoga od nas da nisi pozdravio dok nam se javno ne izviniš, gde si mene našao, sram te bilo, ja sam patriota, kako možeš mene da pozdravljaš? - zaključila je Nikolićeva za Grand Online.

Podsetimo, Šaćiri, koji igra za Švajcarsku ali je poreklom Albanac sa Kosova, imao je prilikom utakmice sa Srbijom sramne provokacije na nacionalnoj osnovi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija