• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.12.2022

21:09

MAJKA KIKE ĐUKIĆ OBJAVJUJE JUTJUBERKIN VIDEO KOJI NIKADA NIJE JAVNO PRIKAZAN! Nataša se oglasila i najavila snimak svoje pokojne ćerke na dan godišnjice njene smrti!

Informer

Estrada

MAJKA KIKE ĐUKIĆ OBJAVJUJE JUTJUBERKIN VIDEO KOJI NIKADA NIJE JAVNO PRIKAZAN! Nataša se oglasila i najavila snimak svoje pokojne ćerke na dan godišnjice njene smrti!

Podeli vest

Majka Kristine Kike Đukić jutjuberke koja je nađena mrtva u svom stanu pre godinu dana, ponovo se oglasila i najavila da će na godišnjicu ćerkine smrti objaviti jutjuberkin do sada neobjavljeni video materijal

Nataša Đukić nedavno je najavila da će objaviti snimak u kom će otkriti sve dokaze na osnovu kojih tvtrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo već da je ubijena.

Foto: informer.rs

Ne može da se smiri dok ne dokaže da joj se ćerka nije ubila... Nataša Đukić

Međutim, Nataša se predomislila i sada izjavila da će njeni pratioci na to morati da sačekaju:

- Zdravo svima, želim da vas obavestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video. A na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo- kazala je Nataša u snimku koji je objavila:

Podsetimo, Kikina majka tvrdi da je njena ćerka ubijena i da je imala masnicu na jednom oku, te neprestano pokušava da dokaže svoje sumnje:

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić

- Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina - pričala je nedavno Nataša.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
svako kome se smucilo sibanje

pre 1 godinu

MAJKO KIKE DJUKIC ODJEBI U SKOKOVIMA!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija