• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.12.2022

15:58

FOTOGRAFIJA SKRHANE CECE RAŽNATOVIĆ POKRENULA HAOS NA MREŽAMA! Zašto dušo tužan pogled i izraz lica!?(FOTO)

ATA Images

Estrada

FOTOGRAFIJA SKRHANE CECE RAŽNATOVIĆ POKRENULA HAOS NA MREŽAMA! Zašto dušo tužan pogled i izraz lica!?(FOTO)

Podeli vest

Privatni život Svetlane Cece Ražnatović ne prestaje da fascinira javnost. Folk pevačica je već tri decenije na samom vrhu estradne scene i svaki njen potez privlači veliku pažnju publike.

Iako nije preterano aktivna na društvenim mrežama, svaka njena objava privlači puno komentara. Ipak fotografija koju je Ceca objavila pre par dana izazvala je zabrinutost fanova.

Ceca na slici pozira sa maramom na glavi i naočarama za sunce, a izraz njenog lica odaje da je jako neraspoložena.

"Zašto takav izraz lica, dušo moja?", "Čudna neka fotka", "Delujete tužno", "Žena ima tužan pogled, to se vidi" - samo su neki od brojnih komentara zabrinutih fanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Podsetimo, Anastasija je trenutno u žiži javnosti zbog problema koje navodno ima u vezi sa popularnim fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Brojni mediji tvrde da Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja nikako ne žele da imaju kontakt sa mladom pevačicom. U prilog ovim spekulacijama ide i činjenica da nisu imale apsolutno nikakav kontakt na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru. Ipak Anastasija je istakla da ove glasine nisu tačne i da je njihova veza stabilna.

Foto: printscreen

Nedavno Ceca je na Instagramu objavila story sa mnoštvo fotografija i snimaka nje i Anastasije iz različitih životnih perioda.

Na snimku možemo videti kako Ceca drži svoju ćerku dok je bila beba u rukama. Takođe se vidi mala Anastasija kako svira klavir i emotivni zagrljaj majke i ćerke. Takođe je uz snimak posvetila i pesmu čiji tekst glasi: "Daću ti ceo svet, kupiću ti dijamantski prsten, pevaću ti, uradiću sve za tvoj osmeh". Ceca je verovatno ovom objavom želela da pokaže ćerki da je uvek uz nju i u najtežim trenucima.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile sumadinac

pre 1 godinu

Jebes novinare koji nema sta da pisu vidi se da joj je jedan prst malo kriv da li da napisemo da je nedaj boze slomika ruku oa je zbog toga tuzna

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija