• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

10.12.2022

10:48

PORODICA OLIVERA DRAGOJEVIĆA POSLALA PORUKU MILICI TODOROVIĆ! Pevačica otkrila kako je dobila prava za pesmu legendarnog muzičara, a sada sprema duet sa Dejanom Matićem!

Youtube printscreeen

Estrada

PORODICA OLIVERA DRAGOJEVIĆA POSLALA PORUKU MILICI TODOROVIĆ! Pevačica otkrila kako je dobila prava za pesmu legendarnog muzičara, a sada sprema duet sa Dejanom Matićem!

Podeli vest

Pevačica Milica Todorović otpevala je "cover" za pesmu "Cesarica" koju u originalu izvodi pokojni Oliver Dragojević. Ona je u saradnji sa grupom "Famos" prepevala čuveni hit za koji su dobili prava od autora numere Džibonija i porodice pokojnog Olivera, a sada su stigle i pohvale

Milica i "Famos" pesmu su otpevali u akapela stilu, a pevačica je za "Informer" otkrila i kako je došlo do ideje da prepeva "Cesaricu": 

- Akapela grupa "Famos" mi je predložila saradnju i ja sam oberučke to prihvatila zato što obožavam Olivera i njegove pesme i meni je čast i zadovoljstvo što sam bila u prilici da obradim njegovu pesmu. I ovom prilikom moram da se zahvalim porodici Olivera Dragojevića i Džiboniju što su nam dali prava za "Cesaricu"- kazala je Milica koja nije stupila u kontakt sa autorom pesme, ali tvrdi da je Džiboni imo jedan uslov: 

Foto: Youtube printscreeen

Milica i članovi grupe "Famos" u spotu za obradu pesme "Cesarica"

- Ne znam kako je izgledala komunikacija sa Oliverovom porodicom i Džibonijem, time su se bavili momci iz grupe "Famos". Samo su mi dali informaciju da je Džiboni imao jedan uslov, pošto je to njegova pesma, muzika i tekst, on je pitao "Ko će to pivat?". I kada su mu rekli da ću ja da prepevam, rekli su mi da se on oduševio i da je rekao:"Ona može pivat". To me je baš oduševio jer je on veliki umetnik i poštujem ga- izjavila je Todorovićeva koja nam je otkrila i da su stigle čestitke za izvoiđenje: 

Foto: Public

Oliveru bi se dopalo...

- Nisam dobila povratnu informaciju od Džibonija, nisam u kontaktu s njim. Sin Oliverov je poslao grupi "Famos" poruku da su njegova mama i on oduševljeni, zato sam mnogo srećna- kazala je Milica.

Popularna pevačica u ponedeljak objavljuje duet sa kolegom Dejanom Matićem s kojim je, kako kaže, sticala prijateljstvo godinama i to u kafani: 

- Sa Dekijem se družim dugi niz godina i on je divan čovek, i Saša je. Obojica su. Ali sa Dekijem sam se družila u kafani i više smo radili tih proslavica zajedno i on je našao pesmu. On mi je predložio da snimimo duet, ja sam pristala jer je super pesma i Dekija mnogo volim- izjavila je pevačica i obelodanila nam stihove pesme:

- Moja duša si, moje bore, moje noći i moje zore. Ne dam da nemam te.

Milica je jedna od retkih koju njene kolege vole, te dodaje da veruje da će se i njima dopasti Dekijeva i njena nova pesma: 

- To je baš lepo kad te vole i poštuju kolege, što bismo se mrzeli? Toga da se kolege ne slažu ima svuda, u svakom poslu, u glumi u pevanju, u kancelariji i banci... Ali među mojim kolegama nema onih s kojima se ja ne slažem- zaključila je Todorovićeva na kraju. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nn

pre 1 godinu

Super,on je bas Voleo Srbe.Bravo Milice,uspela si

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija