• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

13.12.2022

08:00

DARKO SE KONAČNO OGLASIO: NISAM SE OŽENIO! Lazić tvrdi da ga finansira njegova draga: Živim na grbači svoje devojke Kaće! Nemam za stan!

printscreen

Estrada

DARKO SE KONAČNO OGLASIO: NISAM SE OŽENIO! Lazić tvrdi da ga finansira njegova draga: Živim na grbači svoje devojke Kaće! Nemam za stan!

Podeli vest

Živim na grbači svoje devojke Kaće! Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider, kaže za Informer Darko Lazić.

Folker priznaje da mu nije problem što se instruktorki fitnesa "privalio" u stan i što ga ona izdržava, jer se poznaju 14 godina.

Foto: Instagram/printscreen

Darko i Kaća


- Živim kod Kaće u Novom Sadu. Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider! Ona mi je i lični šofer, jer ja nemam dozvolu i ne mogu da vozim - iskren je Lazić, koji je sa Kaćom četiri meseca u vezi.

Štedi


Sad nemam para, ali skupljam novac da kupim stan za Kaću i mene u Novom Sadu


Darko Lazić

Foto: Instagram/printscreen

Darko i Kaća

 


On dodaje da konačno živi onako kako želi.


- Upala mi je sekira u med. Lepo je, za promenu, živeti na tuđoj grbači. Dosta su bivše uzimale od mene. Sada malo ja da vidim kako je to.

Nemam vremena za odmor

Lazić kaže da radi skoro svaki dan, pa nema vremena za odmor:

- Nemam kad da putujem na daleke destinacije, jer do kraja ove godine imam mnogo nastupa. O odmoru i ne razmišljam - kaže Darko.

Nema pare


Bez obzira na to što je jedan od najtraženijih pevača na estradi, Darko tvrdi da nema para da kupi stan.


- Znam da mi mnogi ne veruju, ali stvarno nemam para za nekretninu. I dalje skupljam novac da bih kupio stan u Novom Sadu. Kaća je vezana za taj grad, pa ćemo se tu skućiti.

Troje dece

Voleo bih da Kaća i ja imamo troje dece, jer su mališani nešto najlepše što čoveku može da se dogodi

Darko Lazić


Folker još nije zaprosio devojku, ali je na društvenim mrežama objavio snimak na kom pozira, a iza njega je uramljena fotografija mladenaca. Mnogi su posumnjali da su Darko i Kaća na fotki i da su se tajno venčali, drugi put, jer oboje imaju brak iza sebe.

Foto: Printscreen/Instagram

Darko i Kaća


- Kakvo crno tajno venčanje? Kada se budem ženio, čuće se od Vojvodine do Pirota. Napraviću slavlje koje će trajati tri dana, sa 1.000 zvanica. Vrteće se vo na ražnju, piće se domaća rakija... Organizovaću veliku tradicionalnu svadbu - priča folker i nastavlja:

- Ako da Bog, sledeće godine ćemo se venčati. Jedva čekam, jer nikada nisam bio srećniji. Konačno pored sebe imam osobu koju bezuslovno volim i koja voli mene - kaže Darko.

Želi još troje dece

On dodaje da u 2023. godini planira da skocka svoj život.

- Osim što želim da kupim stan i da se venčam, voleo bih da Kaća i ja dobijemo bebu. Daće Bog da imamo troje dece, jer mališana nikad dosta. Obožavam ih - završava Darko, koji iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, dok je sa Marinom Gagić dobio sina Alekseja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija