• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.12.2022

11:50

ŠOK! OSVANULA FOTKA EMINE JAHOVIĆ SA HIDŽABOM NA GLAVI! Pevačica prvi put javno ispoštovala islamski običaj

Estrada

ŠOK! OSVANULA FOTKA EMINE JAHOVIĆ SA HIDŽABOM NA GLAVI! Pevačica prvi put javno ispoštovala islamski običaj

Podeli vest

Emina Jahović nikada nije krila poreklo i uvek je naglašavala da potiče iz Novog Pazara i da je islamske veroispovesti, ali nije nikada javno poštovala verske običaje koji obavezuju žene da nose hidžab, nikab ili burku. Međutim, sada je sve iznenadila

Emina je, naime, objavila fotografiju na kojoj se vidi da nosi hidžab, odnosno deo odeće kojim joj je pokrivena glava, ali ne i lice. Pevačica je očiglendo odlučila da ispoštuje ovaj običaj, a za to je imala i razlog.

Foto: Instagram/printscreen

Jahovićeva je posetila Medinu, a kako su žene u ovom delu Saudijske Arabije uglavnom pokrivene, pevačica je očigledno želela da ispoštuje običaje te je stavila hidžab. 

Foto: printscreen instagram

Kod kuće je u opuštenom izdanju... Emina Jahović

Osim hidžaba koji otkriva lice, postoji i nikab koji podrazumeva otkrivenost samo očiju, dok burka prekriva celo lice i glavu ženama.

Emina se odlučila za moderniju varijantu hidžaba koja više podseća na kapuljaču sportskog duksa. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija