• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M

14.12.2022

22:25

MLAĐI SIN NAM JE BIO U BOLNICI, TREBALA MI JE POMOĆ PSIHIJATRA! Ana Rajković otkrila ko stoji iza lažne afere!

prinstcreen

Estrada

MLAĐI SIN NAM JE BIO U BOLNICI, TREBALA MI JE POMOĆ PSIHIJATRA! Ana Rajković otkrila ko stoji iza lažne afere!

Podeli vest

Ana Rajković, supruga golmana i srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića prisustvovala je večeras jednom prestoničkom događaju na kome se dotakla afere koja je uzdrmala Svetsko prvenstvo u Kataru, a u kojoj je ona bila glavni akter.

Ana je otkrila da joj je jako žao što Srbija nije imala bolji plasman na Svetskom prvenstvu i oštro demantovala priče oko afere, pa otkrila da zna ko stoji iza svega.

- Aferu su komentarisali čak i svetski mediji, ja nemam više šta da dodam, Momci su sve rekli. Jako je smešnoo to komentarisati, nešto što se nije desilo bez i jednog dokaza, da se o nekom tako priča i da se stvara negativna slika, kako o reprezentaciji, tako i o ženi koja je majka. To je zaista ružno, ali biću iskrena. Na svetskom prvesnstvu je bilo dosta Srba, navijača. Svi su mi oni prilazili, sa rečima podrške, oni su zaista bili razočarani, jer se ovo dešava prvi put, da novinari brani našu reprezentaciju, tako i mene. Zaista sam zahvalna na tome. Na tviteru lažni profili, prave aferu koja se nije desilo. Sve sam prijavila policiji, na kraju sam otkrila i ko stoji iza svega. Malo će se sada baviti policija ovim. Nisam imala stručnu pomoć zbog ovog teškog perioda ali ne mogu da kažem da mi nije bila potrebna- istakla je Ana

Foto: printscreen

Ana je takođe otkrila, da joj je porodica u tim trenucima prolazila kroz ružne stvari, ali da je naposletku sve to, ojačalo njihov odnos.

- Nama su se dešavale teške stvari. Mlađi sin nam je u bolnici, neću ništa komentarisati o tome, ali to je ono što je moglo da nas poljulja u emotivnom smislu. Zdravstveno stanje našeg sina, a budalaštine koje neko piše i izmišlja. To je samo ojačalo naš odnos, kao što možete primetiti da se i desilo. Želja mi je da dobijem žensko dete, deca su nam na prvom mestu. Volela bih da imam još dve ćerke i da nekako budemo kompletirani.

- Deca i ja ćemo biti u Srbiji sve dok se pripremni period ne završi jer mi znači zbog mamine pomoći

U video prilogu ispod teksta pogledajte šta je još Ana Rajković izjavila: 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija