• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

16.12.2022

07:40

VOJAŽ: GODINU I PO SAM BEZ INTIMNIH ODNOSA! Muzičar i zvezda serije "U klinču" priznao da je sam dugo vremena!

Marko Đoković

Estrada

VOJAŽ: GODINU I PO SAM BEZ INTIMNIH ODNOSA! Muzičar i zvezda serije "U klinču" priznao da je sam dugo vremena!

Podeli vest

Mihajlo Veruović Vojaž (21) kaže da čak godinu i po dana nije imao intimne odnose što je mnoge iznenadilo

I dok muzičara i zvezdu serije u "Klinču" devojke saleću na svakom koraku, on tvrdi da zbog posla nema vremena za vezu. S druge strane, afere na jednu noć ga ne zanimaju!

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ne voli s*ks za jednu noć... Vojaž
Pažljivo bira

- Godinu i po dana nisam imao seks! Baš dugo nisam imao devojku, kao ni kombinaciju. Ne želim avanture za jednu noć! Seks je precenjen i mogu da funkcionišem bez njega. Od vođenja ljubavi me mnogo više 'radi' da budem uspešan u poslu i obaram sve rekorde kad je reč o muzici - priča Vojaž za Informer i dodaje da je veoma izbirljiv kad je reč o lepšem polu:
- Biram sa kim ću biti! Može da mi se svidi neka prelepa manekenka, ali to nije zaljubljenost, niti osnov za vezu. Ako me neka devojka gleda samo kao Vojaža, nemam šta da tražim s njom. Ona ne bi mogla da se snađe sa mojim načinom života, koji je podređen karijeri.

Ako me neka devojka gleda samo kao zvezdu, nemam šta da tražim s njom- Vojaž

On opisuje kako izgleda jedan njegov dan:
- Ustajem u četiri ujutru i ceo dan snimam seriju "U klinču", pa uveče idem u studio da radim na pesmama. Kod kuće samo prespavam i ujutru sve ponovo. Zaista nemam vremena za devojke.
Vojaž, koji glumi boksera Aljošu Kovača u hit seriji "U klinču", kaže da se ozbiljno zainteresovao za glumu i otkriva buduće planove.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Mihajlo Veruović Vojaž


- Voleo bih da snimim seriju o svom životu. Verujem da bi to bilo vrlo zanimljivo. Takođe, nadam se da ću jednog dana uspeti da napunim beogradsku Arenu. Dok ne ostvarim te snove, posvećen sam ulozi Aljoše! Očekivao sam da će serija "U klinču" postići uspeh, ali nisam mogao ni da sanjam da će biti ovoliko popularna - priča muzičar i dodaje da je srećan što će za Novu godinu pevati na platou ispred Skupštine Srbije sa Teodorom Džehverović, Zerom, Nućijem i Gazda Pajom.

Želja mi je da snimim seriju o mom životu i održim koncert u Areni- Vojaž
Novogodišnja žurka

On se osvrnuo i na komentare na društvenim mrežama da on i njegove kolege nisu dovoljno dugo na muzičkoj sceni da bi im bila ukazana ovakva čast:
- Smatram da i mladi treba da dobiju šansu da pokažu šta znaju. Trenutno smo veoma popularni i ne razumem zašto bi to nekome smetalo?! Naravno, svako ima svoj ukus i ima pravo da sluša šta god poželi. Mogu samo da poručim da ćemo da napravimo lepu žurku! Očekujem da će mnogo ljudi izabrati da slavi novu 2023. godinu s nama.

Ne voli skandale

Vojaž kaže da ni po koju cenu ne bi bio spreman da napravi neki skandal samo da bi promovisao novu pesmu:
- Ako je pesma dobra, sama će naći put do publike. Nema potrebe ni za kakvim skandalima. Svako pravi sebi marketing na svoj način, i dokle god time ne šteti drugima, ne smeta mi. Nisam skandal tip!
 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija