• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

20.12.2022

07:20

LJUPKU STEVIĆ PROGONI MANIJAK! Pevačica već dve nedelje živi u strahu, unajmila je PRIVATNO OBEZBEĐENJE!

Dejan Milićević

Estrada

LJUPKU STEVIĆ PROGONI MANIJAK! Pevačica već dve nedelje živi u strahu, unajmila je PRIVATNO OBEZBEĐENJE!

Podeli vest

Pevačica Ljupka Stević je nedavno prijavila policiji nepoznatog muškarca koji je non-stop prati!

Ljupka ne može normalno da se kreće, jer se plaši čoveka koji je stalno uhodi.

Foto: Dejan Milićević

Ljupka Stević, pevačica

- Ljupka nema mira otkako je primetila da je nepoznati čovek stalno u njenoj blizini. U prvi mah nije htela da diže paniku, jer je pomislila da je slučajnost. Ali kada je počela da ga viđa sve učestalije, mnogo se uplašila - započinje priču izvor blizak pevačici.
Naš sagovornik dodaje da je slučaj prijavila nadležnim organima.

Foto: Foto: Marko Đoković

Ljupka Stević, pevačica

- Kap u prepunoj čaši bio je kada je posle nastupa krenula kući, a on za njom. Toliko je bila uznemirena da se tresla od straha. Čim je ušla u stan, pozvala je policiju. Oni su joj rekli da ne brine i da će progonitelj brzo biti uhvaćen i priveden na razgovor.
Međutim, to se nije desilo, jer ga je Ljupka dva dana nakon prijave ponovo videla.

Foto: HIT dodatak/informer

Ljupka Stević, pevačica

- Više ništa nije htela da prepušta slučaju, pa je unajmila privatno obezbeđenje. Sada joj je malo lakše jer zna da je dva kršna momka čuvaju, ali i dalje strepi šta progonitelj može da joj uradi, jer ne zna da li je reč o duševnom bolesniku koji ne preza ni od koga - završava naš sagovornik.
Ovo nije prvi put da Ljupka ima posla sa ljudima sa margine. Lopovi su je prvi put opljačkali 2015. godine, kada su joj iz kuće odneli skupocenu muzičku opremu. Nakon petnaest dana su se vratili i ponovo je ojadili. Ukrali su joj pištolj, nakit i 1.000 evra. I prošle godine je bila na meti provalnika, koji su joj ušli u stan i opljačkali je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija