• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2023

12:27

"DOBRO JE, SLIKAO SI 10 PUTA"! Kitićev skandalozni snimak kruži mrežama! Na nastupu udario gosta u glavu jer je hteo da se fotografišu! (VIDEO)

Estrada

"DOBRO JE, SLIKAO SI 10 PUTA"! Kitićev skandalozni snimak kruži mrežama! Na nastupu udario gosta u glavu jer je hteo da se fotografišu! (VIDEO)

Podeli vest

Pevač Mile Kitić miljenik je kako starije, a tako i mlađe populacije, te je na njegovim nastupima podjednako i jednih i drugih. Ipak, od silne želje fanova da se fotografišu sa njim, pevač se umorio,a njegovo ophođenje prema jednom fanu zgrozilo je javnost.

Naime, kako je pevač pevao, jedan mlađi obožavalac koji je bio tik ispred bine je uporno pokušavao da se fotografiše sa folkerom. Posle nekoliko neuspelih selfija, mladić je zatražio još jednom da se fotografiše sa Miletom, ali je pevaču pukao film.

On nije mogao više da istoleriše to fotografisanje, te je gosta odgurnuo, poručivši mu:

- Dobro je, slikao si 10 puta - rekao je Kitić i odgurnuo mladića i udario ga po glavi.

 

 

Pevačev gest su mnogi prokomentarisali kao neumesno ponašanje, jer ipak je to neko ko je pevačeva publika.

- "Nervozan nešto", "E pa, nema više cile mile", "Razočarao me je", "Ma dosadio čoveku" - bili su samo neki od komentara na račun pevačevog gesta.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija