• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milica Kokotović

10.01.2023

07:05

SANJA KRALJICA ROMSKIH VESELJA - ZA DVA MINUTA DOBILA 500 EVRA! Bivša "Uraganka" najtraženija na proslavama u dijaspori!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

SANJA KRALJICA ROMSKIH VESELJA - ZA DVA MINUTA DOBILA 500 EVRA! Bivša "Uraganka" najtraženija na proslavama u dijaspori!

Podeli vest

Sanja Vučić je nova kraljica romskih veselja! Atraktivna pevačica je u poslednje vreme najtraženija na romskim svadbama i proslavama punoletstava. Na društvenim mrežama postao je hit snimak na kome se vidi kako bivša članica grupe "Harikejn" na jednoj takvoj tezgi za samo dva minuta dobija bakšiš 500 evra, i to za pesmu "Čaje šukarije".

Sanja za Informer priča da joj laska što je zovu kraljicom romskih veselja.

- Naravno da mi prija što me tako zovu. Baš mi je drago kad neko poželi da mu baš ja uveličam veselje. I dok sam bila u grupi, radile smo takve proslave. Zašto bi me neko zbog toga gledao podrugljivo?! - pita se atraktivna "uraganka", a na pitanje da li je zadovoljna bakšišem na romskim proslavama, s osmehom odgovara:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sanja Vučić, pevačica

- Kad je reč o bakšišu, to funkcioniše malo drugačije, ne bih da objašnjavam...

Dobar provod

Osim što dobro zarađuje, Sanja kaže da se se uvek i dobro provede na tezgama:

- Nisam imala baš nikakve neprijatnosti. Kada bi mi se desile, ne bih pravila haos, nekako bih to rešila.

Foto: HIT dodatak/informer

Sanja Vučić, pevačica

A da li će i sama Sanja uskoro praviti svadbu, pošto je već neko vreme u vezi sa Nenadom Cicmilom, vlasnikom jednog noćnog kluba?

Nove "uraganke" su slatke

Sanja Vučić kaže da joj se dopadaju nove članice grupe "Harikejn":

- Preslatke su! Divne su, mlade, talentovane... Zadovoljna sam što "Harikejn" nastavlja da radi i ponosna sam što sam im i ja napisala jednu pesmu. Želim im da dostignu i veći uspeh od našeg!

- Ne planiram ništa! Planiram samo da štancujem pesme, jer mi je karijera sada u prvom planu. Vodim računa da ne ostanem trudna, ali i ako bi mi se to desilo, pevaću i sa stomakom! Jednog dana, kad se budem udavala, volela bih da to bude intimno, romantično venčanje, na nekom pustom ostrvu, sa veoma malo gostiju, otkriva nam ona.

Neće više na Evroviziju

Pevačica priča da se još navikava da nastupa sama, bez Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, s kojima je donedavno bila u grupu "Harikejn".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić

- Teže mi je kada nastupam sama... Čujemo se često, ali se retko viđamo. Obaveze nam ne dozvoljavaju da se družimo kao ranije. Imam mnogo nastupa, pevala sam i za doček Nove godine, snimala sam duet... - kaže Sanja i dodaje da više ne planira da se takmiči na Evroviziji:

- Mislim da je stvarno dosta!

Hoću duet sa mamom

Sanja priželjkuje da snimi duet sa svojom majkom, iako je ona još pre 20 godina prestala da peva.

- Volela bih da snimim duet sa njom, ali od toga, nažalost, nema ništa, jer ona to ne želi. Moja majka je davno okačila mikrofon o klin, znam da joj ne bi bilo prijatno... Da je htela, i ranije bi se eksponirala u javnosti, ali nju to nikad nije zanimalo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija