• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

15.01.2023

20:00 >> 20:43

SVI DETALJI O ŽIVOTU TRANSRODNE KRISTINE FERARI! Zvala se Milan i radila u trafici kod Urgentnog!

printscreen

Estrada

SVI DETALJI O ŽIVOTU TRANSRODNE KRISTINE FERARI! Zvala se Milan i radila u trafici kod Urgentnog!

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija i striptizeta, Kristina Ferari je došla iz rodnog Zaječara, a kako ističe ona je oduvek znala da želi da bude žensko i često je sa doktorima razgovarala o tome.

Došla je u Beograd i prvi posao joj je bio u trafici koja se nalazi u blizini Urgentnog centra gde je radila nekih godinu dana.

- Tada Milana, a sada Kristinu, upoznao sam dok je radila u trafici. Bila je uvek srdačna i lepo raspoložena. Davno je to bilo, ali pošto je rođena kao muško, tada se zvala Milan i mi smo je nekad u šali zvali Milanka. Nije se ljutila, naprotiv, govorila je da će jednog dana promeniti pol, ali da će uzeti popularno ime, a ne starinsko. Stvarno je tako i bilo. Bar kako sam iz medija pročitao. Ona je često dolazila u Urgentni centar i razgovarala s lekarima o promeni pola. Mislim da su joj neki lekari savetima pomogli da dođe do cilja. I tada kada je radila kao prodavačica iliti prodavac u trafici, uvek je bila ljubazna i nežna, tako da joj je priroda da više bude žensko nego muško. Imala je i samopouzdanje i nikad nije delovalo da nešto može da je poljulja - seća se naš izvor.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kristina se predstavlja kao transrodna osoba koja se zalaže za legalizaciju prostitucije, prema njenim tvrdnjama, najstarijim zanatom se bavi oko sedamnaest godina i tri puta je bila hapšena, jednom prilikom čak i u svojoj kući.

Foto: printscreen

 

Svaki put je platila novčanu kaznu, koja prema važećem Zakonu o javnom redu i miru iznosi od 50.000 do 150.000 dinara ili od 30 do 60 dana zatvora.

Foto: printscreen

 

- Bavim se seks-radom, dakle, seks-rad ne podrazumeva samo seks-usluge, tu bude i masaža, nekad neko želi samo određenu uslugu ili želi da razgovara, sve to uključuje paket-tretman, ne podrazumeva se samo jedno - rekla je jednom prilikom za medije.

Baveći se najstarijim zanatom, sebi je sagradila kuću koja vredi oko 100.000 evra. Na ulazu u njen dom klijente dočekuje ploča s citatima iz jevanđelja po Jovanu, Mateju i poslanice Korinćanima, kao i kovčeg u koji svaki prolaznik može da ubaci novčanu pomoć za ljude s Kosova i Metohije. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Kristinom, ali broj telefona poznat našoj redakciji nije bio dostupan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ABORTUS NIJE REŠENJE, TREBA SPREČITI NEŽELJENE TRUDNOĆE, ALI ŠTA AKO JE REČ O SILOVANJU?! Voditeljke progovorile na temu o kojoj i lekari nerado govore!
Estrada

ABORTUS NIJE REŠENJE, TREBA SPREČITI NEŽELJENE TRUDNOĆE, ALI ŠTA AKO JE REČ O SILOVANJU?! Voditeljke progovorile na temu o kojoj i lekari nerado govore!

Večita nedoumica i tema o kojoj mnogi ne žele da govore, abortus, sada je stvar o kojoj su pristale da pričaju voditeljke Red televizije. Poznata televizijska lica Ana Radulović, Tamara Galiano, Milica Kemez, Sanja Stanković i Ivana Šopić iznele su otvoreno svoje mišljenje o abortusu o kojem se i dalje polemiše i protestuje čak i u svetu.

12.01.2023

21:30 >> 21:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija