• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

18.01.2023

13:42

PRIČALO SE DA JE HOMOSEKSUALAC, A KARAMELA IMA SUPRUGU I SINA! Ovako izgledaju članovi porodice Gorana Stojićevića!

Estrada

PRIČALO SE DA JE HOMOSEKSUALAC, A KARAMELA IMA SUPRUGU I SINA! Ovako izgledaju članovi porodice Gorana Stojićevića!

Podeli vest

Najpopularniji imitator na ovim prostorima Goran Stojićević Karamela veliku popularnost stekao je '90- ih godina, a zbog njegovog poziva, mnogi su mislili da je homoseksualac. Međutim, Goran ima suprugu i sina, kao i skladan porodični život.

Osim po imitacijama, Karamela je poznat i po emisiji koju je svojevremeno vodio “Preljubnici”, odnosno “Balkanske prevare”.

Foto: Prntscreen

Karamela sa suprugom Milicom

Nailazio je često na podeljene komentare, a mnogi su ga okarakterisali i kao čoveka koji je priklonjen istom polu, sve dok 2005. godine nije objavio da se oženio ekonomistkinjom Milicom koja je prava lepotica. I pored osamnaest godina bračnog staža u kojem je na svet došao i sin Gorana Stojićevića Karamele, porodica je uspela da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda.

Foto: Prntscreen

Sin Gorana Stojićevića Karalemele

Milica je njegov, kako sam kaže, anđeo čuvar, bila je sa njim u najtežim životnim trenucima, između ostalog i 2016. godine kada je doživeo srčani udar.

Srećna porodica svoju intimu bira da sačuva samo za sebe, a retka fotografija putem koje smo imali prilike da saznamo ko je i kako izgleda sin Gorana Stojićevića Karamele izazvala je brojne reakcije, te svi komentarišu kako je Vasilije izrastao u pravog momka, zgodnog i naočitog i koji nesumnjivo sa lakoćom osvaja ženska srca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija